Jump to content

Sand1_ba

Članovi
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ni tamo ni vamo

About Sand1_ba

 • Rank
  Novi član

Profile Information

 • Spol
  Muško
 • Ljubavni status
  Slobodan/na
 1. Sand1_ba

  CGC CoD2 Lan Turnir #2

  Litar mlijeka i kila kupusa da poneseš materi za salate kakve ... kemo sine, počinje ti u 10h .. pa ti gledaj i prvi ispani binocular defuse ti je kad defusaš, barneš B, i onda kad te ameri gledaju izgleda ko da ciljaš puškom kapiš sad ?
 2. Sand1_ba

  CGC CoD2 Lan Turnir #2

  Dakle, dečki.. Za sad ima 7 ekipa na LAN-u, molio bih vas da se uključite malo i da razglasite, da do sutra imamo što više ekipa za igranje.. Eto, da dođemo malo da se družimo, zezamo i igramo .. Turnir se neće održati kod špice jer ima problema sa mrežom, da nebi bilo ko i prošle godine 200-300 ping, sad ćemo turnir održati iznad Entera u internet igraoni.. Znači u 10:00h iznad Entera Nadam se da će vas biti u što većem broju .
 3. Sand1_ba

  CGC CoD2 Lan Turnir #2

  hvala error-e , nadamo se što većem odazivu ekipa.
 4. Sand1_ba

  CGC CoD2 Lan Turnir #2

  Eto, ja radi reda stavio ime lana haha.. Nego da pređem na stvar. Sad u petak 27.01.2012. u 10:00h ujutro će se odigrati CoD2 LAN turnir kod Suze (ili Špice ). Igra se 3v3 SD, dakle učeŠće je 15 KM po ekipi. Igra se 5 standardnih LAN mapa: - mp_toujane, - mp_burgundy, - mp_carentan, - mp_dawnville, - mp_matmata. Radi se eliminacija mapa, dakle, svaki tim eliminiŠe po 2 mape, i mapa koja ostane ta se igra. Što se tiče pravila svi ih znate, samo znači nema koriŠtenja bugova, binocular defusa i 333 fps jumpova (plant B u Carentan) i slično. Može se donijeti svoja oprema, i svoj cfg ako ko ima . Hvala svima, Nadamo se dobrom odazivu ekipa.
 5. Sand1_ba

  BIG HELP !

  [quote name='scooby-doo' timestamp='1304801341' post='427013'] [b]Pokrenite novu temu[/b], stoji tu na vrhu dok citas ovo ovdje gdje pise [b]odgovoriti[/b] kad kliknes imas ovaj meni redom ide ovaj logo smajli pa insert link, zatim [b]insert image[/b] (predhodno tvoja slika mora biti negdje uploadana) Ili dole nize ovog posalji poruku kad odgovaras stoji [b]Attach This File[/b] [/quote] scooby jarane, šta će mi slika ovdje, meni treba neki program da je resizeam a da ne gubim kvalitetu.. kontaš ?
 6. Sand1_ba

  aplikacije za iPhone 4

  hvala svima, mada sam isao na iTunes i prilikom registracije za apple ID trazili su kreditnu karticu, i to sam vec nekako zabisao, ali onda su trazili phone number, al kad god upisem svoj nece da prizna...pa se ne mogu registrirat ..
 7. Sand1_ba

  aplikacije za iPhone 4

  dakle narode, imam problem.. može li se ikako skinuti skype za iPhone 4 a da ne idem na ono njihovo iTunes sr*** (da izvinete) .. jer za registraciju kod njih je potrebno platit, a free nema nigdje skinut, pa ako iko ima iPhone 4 ili šta slično, da zna gdje se to može skinuti, bio bih zahvalan da mi pomognete.. Hvala, Sandi
 8. Sand1_ba

  BIG HELP !

  pozz raja, pomozite mi ako ikako možete...pošto prvi sam put na ovom forumu, ne znam gdje da napravim novu temu pa sam ovdje među pitanja i prijedloge tutnuo ..slobodno move ili delete temu ako je potrebno samo mi odgovorite na pitanje.... dakle, da li je moguće promjeniti veličinu slike a s tim da se kvalitet slike ne mjenja, tj. da kvalitet slike ostane onakav kakav jest a da se slika npr. poveća...jer imam jednu sliku koju je potrebno povećat, al' ne znam pomoću kojih programa i tih stvarčica...zato tražim pomoć od vas dragih cazinjana .. pozz, Sandi
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×