Jump to content

Sand1_ba

Članovi
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ni tamo ni vamo

About Sand1_ba

 • Rank
  Novi član

Profile Information

 • Spol
  Muško
 • Ljubavni status
  Slobodan/na
 1. Litar mlijeka i kila kupusa da poneseš materi za salate kakve ... kemo sine, počinje ti u 10h .. pa ti gledaj i prvi ispani binocular defuse ti je kad defusaš, barneš B, i onda kad te ameri gledaju izgleda ko da ciljaš puškom kapiš sad ?
 2. Dakle, dečki.. Za sad ima 7 ekipa na LAN-u, molio bih vas da se uključite malo i da razglasite, da do sutra imamo što više ekipa za igranje.. Eto, da dođemo malo da se družimo, zezamo i igramo .. Turnir se neće održati kod špice jer ima problema sa mrežom, da nebi bilo ko i prošle godine 200-300 ping, sad ćemo turnir održati iznad Entera u internet igraoni.. Znači u 10:00h iznad Entera Nadam se da će vas biti u što većem broju .
 3. hvala error-e , nadamo se što većem odazivu ekipa.
 4. Eto, ja radi reda stavio ime lana haha.. Nego da pređem na stvar. Sad u petak 27.01.2012. u 10:00h ujutro će se odigrati CoD2 LAN turnir kod Suze (ili Špice ). Igra se 3v3 SD, dakle učeŠće je 15 KM po ekipi. Igra se 5 standardnih LAN mapa: - mp_toujane, - mp_burgundy, - mp_carentan, - mp_dawnville, - mp_matmata. Radi se eliminacija mapa, dakle, svaki tim eliminiŠe po 2 mape, i mapa koja ostane ta se igra. Što se tiče pravila svi ih znate, samo znači nema koriŠtenja bugova, binocular defusa i 333 fps jumpova (plant B u Carentan) i slično. Može se donijeti svoja oprema, i svoj cfg ako ko ima . Hvala svima, Nadamo se dobrom odazivu ekipa.
 5. [quote name='scooby-doo' timestamp='1304801341' post='427013'] [b]Pokrenite novu temu[/b], stoji tu na vrhu dok citas ovo ovdje gdje pise [b]odgovoriti[/b] kad kliknes imas ovaj meni redom ide ovaj logo smajli pa insert link, zatim [b]insert image[/b] (predhodno tvoja slika mora biti negdje uploadana) Ili dole nize ovog posalji poruku kad odgovaras stoji [b]Attach This File[/b] [/quote] scooby jarane, šta će mi slika ovdje, meni treba neki program da je resizeam a da ne gubim kvalitetu.. kontaš ?
 6. hvala svima, mada sam isao na iTunes i prilikom registracije za apple ID trazili su kreditnu karticu, i to sam vec nekako zabisao, ali onda su trazili phone number, al kad god upisem svoj nece da prizna...pa se ne mogu registrirat ..
 7. dakle narode, imam problem.. može li se ikako skinuti skype za iPhone 4 a da ne idem na ono njihovo iTunes sr*** (da izvinete) .. jer za registraciju kod njih je potrebno platit, a free nema nigdje skinut, pa ako iko ima iPhone 4 ili šta slično, da zna gdje se to može skinuti, bio bih zahvalan da mi pomognete.. Hvala, Sandi
 8. pozz raja, pomozite mi ako ikako možete...pošto prvi sam put na ovom forumu, ne znam gdje da napravim novu temu pa sam ovdje među pitanja i prijedloge tutnuo ..slobodno move ili delete temu ako je potrebno samo mi odgovorite na pitanje.... dakle, da li je moguće promjeniti veličinu slike a s tim da se kvalitet slike ne mjenja, tj. da kvalitet slike ostane onakav kakav jest a da se slika npr. poveća...jer imam jednu sliku koju je potrebno povećat, al' ne znam pomoću kojih programa i tih stvarčica...zato tražim pomoć od vas dragih cazinjana .. pozz, Sandi
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 67 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...