moramo uglavnom ganjati da bude vikend, po mogucnosti nedjelja zbog nas koji bi trebali u subotu i raditi...
Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
Guest Message by DevFuse
Zimski Sastanak Cazin.net Ice Party 2006
Pokrenuo
safet susic
, Dec 12 2006 16:20
141 odgovora na ovoj temi
Objavljeno 19 October 2007 - 17:54
fina ideja 31.12.-01.01.
ali svi dobro znamo da je neostvariva...
moramo uglavnom ganjati da bude vikend, po mogucnosti nedjelja zbog nas koji bi trebali u subotu i raditi...
imam jednu zelju da ti kupim haljinu bijelu ja da budem u crnom odijelu... :D imam jednu zelju da ti skinem haljinu bijelu da te ljubim po cijelom tijelu aaa imam jednu zelju :D
Ljubav je neto naj ljepe na svijetu,ljubav je mala ptica u letu,ljubav ponekad zna da boli,i ako se neko jako voli,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,u ljubavi uspijeva samo dobar par,ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,"Ljubav je najlijepi rođendanski dar"
Ljubav je neto naj ljepe na svijetu,ljubav je mala ptica u letu,ljubav ponekad zna da boli,i ako se neko jako voli,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,u ljubavi uspijeva samo dobar par,ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,"Ljubav je najlijepi rođendanski dar"
Objavljeno 01 November 2007 - 00:19
Hocel biti ista od ovoga
Ibro de casti sa pastrmom
Ibro de casti sa pastrmom
1 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 1 Anonimnih korisnika