Zahebana 1 Report post Posted July 28, 2008 Ja jedino nemjesam voce kroz slanu hranu. Share this post Link to post Share on other sites
cazinski-sejtan 0 Report post Posted September 22, 2008 nikad ne jedem pitu od kupusa Share this post Link to post Share on other sites
+veni_b 52 Report post Posted September 29, 2008 palacinke, masiracancu i dukmu nikad nejedem.. drugo mi nista nemoze nampasti sto nebi mogla jesti Share this post Link to post Share on other sites
[_maza_] 21 Report post Posted September 29, 2008 Luk i kupus Ne znam da ima i Share this post Link to post Share on other sites
+sanel87 42 Report post Posted September 29, 2008 [quote name='[_maza_]' post='271838' date='29.09.2008, 16:44'] Luk i kupus Ne znam da ima i Share this post Link to post Share on other sites
+PC_DoctorE 148 Report post Posted September 30, 2008 [quote name='cazinski-sejtan' post='269078' date='22.09.2008, 18:35']nikad ne jedem pitu od kupusa[/quote] pratim, jednom sam samo na vrh jezika probao i reko vise nikad [quote name='[_maza_]' post='271838' date='29.09.2008, 16:44'] Luk i kupus Ne znam da ima i Share this post Link to post Share on other sites
farko_Legenda 41 Report post Posted September 30, 2008 Ne jedem paprike, teletinu (osim izuzetaka), olivaču.... Share this post Link to post Share on other sites
+CAZINJANIN 49 Report post Posted September 30, 2008 masiračnicu :S nekad slana nekad slatka :S nikad joj za kraj ufatiti Share this post Link to post Share on other sites
2pac4Life 0 Report post Posted October 23, 2008 nikad ne jedem bumbar, masiracencu i pohovani mozak Share this post Link to post Share on other sites
Harriss 6 Report post Posted October 23, 2008 nikad ama bas nikad nista sto je iz mora fuj...koji je to smrad...a samo mi tata to u kuci jede,od ostali nece niko Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted October 23, 2008 Ja kad vidim masiracnicu u tepsiji najradje bi otvorio prozo i bacio je.Ko je izmisli sve ga ne jeblo Share this post Link to post Share on other sites
Harriss 6 Report post Posted October 23, 2008 [quote name='ka5an' post='278993' date='23.10.2008, 20:52']Ja kad vidim masiracnicu u tepsiji najradje bi otvorio prozo i bacio je.Ko je izmisli sve ga ne jeblo [/quote] jel ti to neme zajebavas (mene i moju porodicu zovu masiracari,nemam pojma zasto... a bogami volim jesti i masiracancu i sve sto je sa masiracom Share this post Link to post Share on other sites
+pingvin 183 Report post Posted October 23, 2008 Imam i ja takve u kuci a ja se jezim od masirace a narandzasta boja mi najdraza Share this post Link to post Share on other sites
Chroono_targer 3 Report post Posted October 26, 2008 Paprike mrzim ih i nemogu ih nikako Share this post Link to post Share on other sites
missfine 0 Report post Posted October 26, 2008 Masanacu ama bas nikad nejedem,zatim masaricancu,kupus piti,dukmu,zeljancu,,grah isto nevolim bas jesti,, paprike pecene nikad ama bas nikad necu jesti,nevolim ih nikako, Share this post Link to post Share on other sites
[_maza_] 21 Report post Posted October 26, 2008 [quote name='H-A-R-I-S' post='271992' date='30.09.2008, 02:57']a ti mala kakva je hrana bez luka, nes u familiju nek znas, ja se ne odvikavo jos od toga...sala mala[/quote] Pa,sad... Da dodam jo Share this post Link to post Share on other sites
Amel Meca Družanović 10 Report post Posted January 6, 2009 slana i masna jela .. nejedem nikako i slatko Share this post Link to post Share on other sites
selma90 346 Report post Posted October 19, 2009 kupus pitu, bumbare, ripu, burek od droba, kalju, hmm mozda ima jos samo se ne mogu sjetiti pozz, Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 16, 2012 nisam ljubitelj neki variva nevolim grah i kalju. Share this post Link to post Share on other sites
+EcI PeCi PeC 456 Report post Posted March 16, 2012 krvavice i sve te karafeke.. boze sacuvaj.. Share this post Link to post Share on other sites
Rhapsodic 17 Report post Posted March 16, 2012 Jednom u životu sam probao [b]kalju,[/b] (majka me natjerala motkom ) povratio sam sve (da prostite). Od tada, nikad više kalju probao nisam. Inače sam "mlin od svakakvog žita" i držim da grijeh ide iz usta a ne u usta. Ako popijem alkohol, ponekad se i napijem, kakva je razlika preskakati svinjetinu? U nastavku slijede "moralisti"... Share this post Link to post Share on other sites
+bella swan 216 Report post Posted March 16, 2012 [quote name='Rhapsodic' timestamp='1331912212' post='451508'] Jednom u životu sam probao [b]kalju,[/b] (majka me natjerala motkom ) povratio sam sve (da prostite). Od tada, nikad više kalju probao nisam. Inače sam "mlin od svakakvog žita" i držim da grijeh ide iz usta a ne u usta. Ako popijem alkohol, ponekad se i napijem, kakva je razlika preskakati svinjetinu? U nastavku slijede "moralisti"... [/quote] iznutrice i burek od droba(bljak)...to nikako ne jedem,ali nisam neki gurman inace Share this post Link to post Share on other sites
+Jiggy Bau 448 Report post Posted March 16, 2012 Kalju i sarmu, to meni vjera ne dozvoljava! 1 Share this post Link to post Share on other sites
mell 137 Report post Posted March 16, 2012 ne volim cufte, sve ostalo stima Share this post Link to post Share on other sites
+Remzudin 77 Report post Posted May 1, 2013 Kupuspita,Zeljancu i Masiracu Bah Share this post Link to post Share on other sites