+Beauty 0 Report post Posted October 16, 2007 [quote name='talos' post='186697' date='Oct 16 2007, 00:40'][size=4]glas?????????[/size][font="Garamond"][size=7]ne bih rekao[/size][/font][/quote] onda je nis ni slusao nikad..kad tako glupo brbljas... Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted November 15, 2007 [b]Selma Bajrami se vratila u Sarajevo u invalidskim kolicima[/b] Nakon operacije kojoj je hitno podvrgnuta pro Share this post Link to post Share on other sites
+_MORRISON_ 10 Report post Posted November 16, 2007 [quote name='talos' post='186695' date='Oct 15 2007, 21:38'][font="Impact"]iskreno[/font]....[size=7]nijedna[/size][/quote] ??? Sta to tebi se vise svidja Amir Smajic ili neki slican njemu??? Share this post Link to post Share on other sites
+Beauty 0 Report post Posted November 16, 2007 [quote name='_MORRISON_' post='193821' date='Nov 16 2007, 07:07'] ??? Sta to tebi se vise svidja Amir Smajic ili neki slican njemu???[/quote] izgleda Ma daj ljudi treba da budete ponosni sto u bosni imamo tako dobru pjevacicu a vi je ovdje predstavljate kao kurvu neku, mislim nije jedina sto u spotovima plese u gacicama i sta ja znam, ima i gori od nje. Share this post Link to post Share on other sites
Soul 0 Report post Posted February 22, 2008 Sta mislite o selmi bajrami ? kako vam se cini njena mjuza i ponasanje na sceni i ostalo... ? ima par jakih pjesama, al vise volim vako na youtube pogledat jer vajk zna vrtit [img]http://www.bljesak.info/slike/SelmaBajrami2.jpg[/img] Share this post Link to post Share on other sites
+breake-dancer 9 Report post Posted February 22, 2008 tema o selma bajrami ima [url="http://forum.cazin.org/index.php?showtopic=4363&hl=bajrami"]http://forum.cazin.org/index.php?showtopic...&hl=bajrami[/url] Share this post Link to post Share on other sites
+zilho 123 Report post Posted March 22, 2008 nju treba gledati ne slusati ona bi trebala raditi kod mimara ko vibrator za beton Share this post Link to post Share on other sites
+veni_b 52 Report post Posted March 25, 2008 njena nova pjesma. "ostrvo tuge" je super.. ima jos par, ali ta posebno, inace je nisam nikad ni gledala, a i bog zna hocul je ikad gledati Share this post Link to post Share on other sites
Jagoda 0 Report post Posted April 9, 2008 Ja je vise volim slusati nego gledati. Nije bas neka ljepota, ali nije ni ruzna. Po mom misljenju Selma ima dobre pjesme. Share this post Link to post Share on other sites
+Floresita 3 Report post Posted May 14, 2008 Selma Bajrami u faci nije nikako ljepa bar meni nije.. ali zenska ima tijela samo tako a vi pricaj te sta hocete! Share this post Link to post Share on other sites
+bull 130 Report post Posted May 14, 2008 [quote name='Floresita' post='233098' date='May 14 2008, 07:55']Selma Bajrami u faci nije nikako ljepa bar meni nije.. ali zenska ima tijela samo tako a vi pricaj te sta hocete![/quote] Sto je danas koliko vidim i dovoljno, da je svaki drugi slusa, i kad bi bio konceret, nit' ko ide zbog pjesama, nego idu zbog ...., seljakluk FOLK - shit Share this post Link to post Share on other sites
DA KINE 0 Report post Posted May 15, 2008 Nit slusan jednu ni drugu al zato bi ih gledao i stavio tampone u usi Share this post Link to post Share on other sites
SelmaBajrami 0 Report post Posted December 30, 2008 selma Share this post Link to post Share on other sites
kisobran 1 Report post Posted December 30, 2008 Selma Share this post Link to post Share on other sites
Inzinjer 13 Report post Posted December 30, 2008 Normalno Selma ona je najljepsi bajramluk Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 31, 2008 selma brete ima vise iskustva Share this post Link to post Share on other sites