Jump to content
Sign in to follow this  
CAZIN.NET Forum ;)

Sastanak Biciklističkog kluba "Cazin" sa članovima i upoznavanje o daljnjem radu

Recommended Posts

U četvrtak 04.03.2013 rukovodstvo Biciklističkog kluba "Cazin" održalo je sastank sa svojim članovima gdje je predviđeno da se upozna članstvo o radu u proteklom kao i planovima u narednom periodu. U galeriji Kulturnog centra Cazin okupilo se 30-ak članova kluba BK Cazin, Planinarskog društva Krajina Cazin i Biciklističkog kluba Krajina, gdje se u dvosatnom razgovoru obrazložio rad, te radovi i projekti koji se planiraju realizovati u toku ovo godine. ovom prilikom se upoznalo prisutne oko osnivanja Biciklističkog saveza Unsko-sanskog kantona gdje je BK Cazin dobio značajne funkcije koje će pomoći klubu u daljnjem omasovljenju i realizaciji narednih projekata.

U prvom planu je bio razgovor o realizaciji Biciklističke i trim staze na reonu "Dubrave" koja nosi naziv "Staza tišine". Po planovima koji su bili zacrtani, staza je trebala biti u većoj mjeri uređena, ali zbog vremena sa obilnim padavinama koje nas je pratilo ovog proljeća, uređenje staze je moralo čekati na ljepše dane.

Obzirom na dužinu staze, koja iznosi oko 16 km, odlučeno je da se prethodno medijski pozove što veći broj članova kluba i ostalog građanstva koji žele provesti vrijeme u prirodi na uređenju staze, ugodnom druženju te ručku koji će obezbjediti klub. U planu je i izgradnja kućice pored staze za koju je već obezbjeđen veliki dio građevinskog materijala, koja će biti od velike pomoći svim građanima koji se budu kretali "Stazom tišine". Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje prirode i ostale građane da prate sredstva informisanja te odazovu se velikoj akciji uređenja staze na Dubravama.

cazin.NET[url=http://www.cazin.net/cazin/47377-sastanak-biciklistickog-kluba-cazin-sa-clanovima-i-upoznavanje-o-daljnjem-radu.html]Pogledaj cijeli članak[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Forum Statistics

  • Total Topics
   24,065
  • Total Posts
   378,361
×