Objavljeno 06 December 2011 - 06:15
Inace kada ima sta za pohvaliti ja pohvalim, kao npr. zadnji put kada je stranica promjenila izgled, ali ovaj put ne vidim prednosti nad starim izgledom vec nedostatke.. Bilo je sve dotjerano do perfekcije dok ovo sad je cista baustela tj. skoro pa nista nije dovrseno ili ono sto je dovrseno losije je od starog izgleda, nazalost! Isto komentare nije trebalo dirati jer bice puno manje komentarisanja a i posjeta ( mnogima su komentari bili "cazinski forum") a opet ljude ne mozete istjerati iz njihove anonimnosti, jer danas napraviti novi mai u bilo koju svrhu je najlaksa stvar na svijetu tako da ce mnogi registrovavati se sa mailom koji nicemu drugom ne sluzi osim za komentare na cazin.net-u i opet ko zeli da bude vuligaran moci ce to i dalje anonimno ciniti..
U mojim ocima sve u svemu promasaj, trebali ste prvo dovrsiti sve skroz na skroz pa onda pustati u pogon, ipak je to stranica koja je dobro posjecena i sa tolikom brojem posjeta trebali bi se truditi da stranica izgleda profesionalno u svakom trenutku cak i kada se redizajnira..
Nadam se da cete sto prije odkloniti nedostatke, jer i sam najvise koristim cazin.net kao bosansko-hercegovacki informativni medij tj. citam vijesti iz BiH najvise na cazin.netu.. a nekad i sam koristim komentare izmedjuostalog da bi pozdravio kome "mnogobrojnu rodbinu"
go momci go!
Nece ovo djeco na dobro poci
jer sve ide unatrag, zivimo u plemenima k'o Apaci
a gde cemo djeco i ja i vi, nama srce kuca za sve njih
probudi me ovo je neki ruzan san,
sto manje dijete znas, to si manje nesretan
CUVAJTE BRATSVO I JEDINSTVO KAO ZENICU OKA SVOGA !