Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
Kako se obrisati s foruma?
Objavljeno 24 November 2011 - 23:09
Objavljeno 25 November 2011 - 00:53
" A ti, o duo smirena,
vrati se Gospodaru svome zadovoljna,
a i On tobom zadovoljan,
pa uđi među robove Moje,
i uđi u Dennet Moj! " ( Al-Fagr, 27,28,29,30)
Objavljeno 25 November 2011 - 08:03
Objavljeno 25 November 2011 - 09:48
Objavljeno 25 November 2011 - 10:42
Objavljeno 25 November 2011 - 11:04
Objavljeno 25 November 2011 - 11:14
Objavljeno 25 November 2011 - 11:46
Objavljeno 25 November 2011 - 14:24
Objavljeno 25 November 2011 - 15:00
krse se osnovna prava o privatnosti...!
Ali ne razumijem ove admine koji su vremenom uceci se ignorirati pojedince sa foruma da bi se na kraju naucili ignorirati cijeli forum..
Kemal, Angel skupite koju stoju i idemo ih tuziti
Objavljeno 25 November 2011 - 15:11
scooby-doo, datum 25 November 2011 - 15:00 , kaže:
krse se osnovna prava o privatnosti...!
Ali ne razumijem ove admine koji su vremenom uceci se ignorirati pojedince sa foruma da bi se na kraju naucili ignorirati cijeli forum..
Kemal, Angel skupite koju stoju i idemo ih tuziti
Ja pokusavam sve fino s njima, do jednom . To im je dva klika i gotovo, ne znam koji ku***c glume tu ? Imam ja advokata koji ce meni to dzabe uraditi, tacnije zensko ali necu da se natezem oko toga . Necu dugo ponavljati da mi se obrise account ...
Objavljeno 25 November 2011 - 15:15
pošto je scooby vam ponudio pomoc vidite s njim da tuzite ...
Angel of death , javno the ovdje opominjem za vulgarno pisanje ... ako nastavis bit ce kaznjen u skladu s pravilima foruma ...
EDIT : ako ovo prijetis slobodno ti se stavljam na raspolaganje da vidim o kakvim prijetnjama se radi ...
pozz Lucky
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 25 November 2011 - 15:34
Neznam kakva je situacija u vezi ovog na ostalim forumima?
Objavljeno 25 November 2011 - 16:33
Nebih ulazio u to na kakav nacin se ophode kemal i angel prema forumu i njihovim zeljama ali ne znam zasto ignorirati vecinu i ponasati se diktatorski???
Sa prvim susretom sa svojom nevistom pa da je pitam kao strucnu osobu kako stoji zakon u EU oko te privatnosti na netu..!
Lucky iskreno misljenje da se ti ne ponasas korektno prema osobama koji su ti trn u oku i koji na neke nacine ne podrzavaju tvoj status vodje na forumu.
po ko zna koji put apelujem da te pravne odnose i tu nepristrasnost prebacis evo npr na Ventu koji je po meni u takvim skakljivim situacijama nepristrasno i logocki se ponasao...! Jesi ti fin i cesto cool ali samo prema bliznjim i poznanicima!!!
Objavljeno 25 November 2011 - 16:42
A sto se tice tvog misljenj to je samo tvoje misljenje na koje imas pravo ...
a ako imas kakav dokaz da sam prema tebi ili nekom drugom ko nije moj bliznji bio nepravedan iznesi na nekoj posbnoj temi da vidimo ...
a posto sam odgovrio podnosiocima zahtjeva tema se zakljucava ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika

Ova tema je zaključana