Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
cazin.net kolumne
Objavljeno 15 November 2011 - 14:25
Objavljeno 15 November 2011 - 14:35
Cojek je usput i pola Stijene starijih zena zaposlio da ciste i peru gljive
Objavljeno 15 November 2011 - 18:03
A zakon je takav kakav je.Kako postujemo jebemi Dejton mozemo valjda i ovo.Kao sto sam rekao isto treba da vazi i za mene i za tebe i za nju i za nacelnika Ogresevica.Cura je to uspjela preko babe koji je vjerovatno gurno koji tisucu ispod stola direktoru.
RECI NE TURBOFOLKU!!!
Objavljeno 15 November 2011 - 18:11
ZeroStyle, datum 15 November 2011 - 18:03 , kaže:
A zakon je takav kakav je.Kako postujemo jebemi Dejton mozemo valjda i ovo.Kao sto sam rekao isto treba da vazi i za mene i za tebe i za nju i za nacelnika Ogresevica.Cura je to uspjela preko babe koji je vjerovatno gurno koji tisucu ispod stola direktoru.
Bla bla, šuć, muć...
http://www.pzusk.ba/...obrazovanju.pdf
I. Opce odredbe član 100... pa citaj i dalje....ne znam gdje si ti našao to o čemu govoriš.
Ali lazni moral je tako privlacan zar ne?
(link na zakon sam dobio od jednog člana foruma koji radi u školstvu pa ovim putem zahvaljujem)
Hope, it is the quintessential human delusion, simultaneously the source of your greatest strength, and your greatest weakness.
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika