Skok do sadržaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje događanja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

cazin.net kolumne

• Please log in to reply
23 odgovora na ovoj temi

#21 _Gost

_Gost

_Gost

• Članovi
  • 3824 Poruke
  • Spol:Muško
  • Ljubavni status:Slobodan/na
  • Vrijeme Online: 2d 11h 59m 40s

Objavljeno 15 November 2011 - 14:25

Znas sta cu ti reci . Da u nas zakon valja ne bi mi bili posrani ovakvi kakvi jesmo ;)

#22 scooby-doo

scooby-doo

sretno penzionisan u glavu :)

• ModMod Team
  • 1988 Poruke
  • Interests:Global Interests
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 34d 10h 32m 32s

Objavljeno 15 November 2011 - 14:35

a i evo bilo tko ako mu se ide po sumi skupljati gljive ili saditi maline itd tu je stranica pa nek kontaktira ljude..  http://www.melifunghi.com.ba/
Cojek je usput i pola Stijene starijih zena zaposlio da ciste i peru gljive
A zasto ne bit' običan i voljet' male stvari
Slika

#23 ZeroStyle

ZeroStyle

Majstor

• Članovi
  • 181 Poruke
  • Interests:RECI NE TURBOFOLKU!!!
  • Ljubavni status:Slobodan/na
  • Vrijeme Online: 4d 3h 50m 16s

Objavljeno 15 November 2011 - 18:03

Ovo je nas covjek i dosad jos nisam da je nekog zeznuo.Nije neki svabo koji se udruzio sa nasim ljudi pa samo gleda da zajebe koga.Ali jedino pravilo je da samo sa njim poslujes.

A zakon je takav kakav je.Kako postujemo jebemi Dejton mozemo valjda i ovo.Kao sto sam rekao isto treba da vazi i za mene i za tebe i za nju i za nacelnika Ogresevica.Cura je to uspjela preko babe koji je vjerovatno gurno koji tisucu ispod stola direktoru.

RECI NE TURBOFOLKU!!!

#24 Incubus

Incubus

Gospodar Zvijezdica

• +PREMIUM MEMBER
  • 6672 Poruke
  • Vrijeme Online: 42d 23h 17m 50s

Objavljeno 15 November 2011 - 18:11

Pogledaj porukuZeroStyle, datum 15 November 2011 - 18:03 , kaže:

Ovo je nas covjek i dosad jos nisam da je nekog zeznuo.Nije neki svabo koji se udruzio sa nasim ljudi pa samo gleda da zajebe koga.Ali jedino pravilo je da samo sa njim poslujes.

A zakon je takav kakav je.Kako postujemo jebemi Dejton mozemo valjda i ovo.Kao sto sam rekao isto treba da vazi i za mene i za tebe i za nju i za nacelnika Ogresevica.Cura je to uspjela preko babe koji je vjerovatno gurno koji tisucu ispod stola direktoru.

Bla bla, šuć, muć...

http://www.pzusk.ba/...obrazovanju.pdf

I. Opce odredbe član 100... pa citaj i dalje....ne znam gdje si ti našao to o čemu govoriš.

Ali lazni moral je tako privlacan zar ne?:)

(link na zakon sam dobio od jednog člana foruma koji radi u školstvu pa ovim putem zahvaljujem)
-------------------------------------------------------
Hope, it is the quintessential human delusion, simultaneously the source of your greatest strength, and your greatest weakness.

0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team