Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
Komentari na stranici
Objavljeno 29 September 2011 - 08:30
Stalna svadja, prepucavanja, vredjanja, stvaranja i sirenja mrznje nista vise. Konkretno najvise izmedju rajom Kladuse i Cazina. Cemu to?
Zasto se to ne sprijeci?
Evo ja konkretno kazem i bicu malo provokativan i reci: Cazin.net kroz nebrisanje i ne pregledanje komentara na portalu siri svadju i mrznju medju ljudima iz Kladuse i Cazina, jer je omogucio mjesto i prostor za prepucavanje i vredjanje!
Objavljeno 29 September 2011 - 08:33
Citat
Citat
Citat
eto to su jedni od prvih komentara, ne zelim uopste da dalje citam, valjda vam je svima jasno o cemu pricam..
Objavljeno 03 October 2011 - 10:11
samo da ubacim jos jedan komentar, mozda ovo bude interesovalo nekog?!
Citat
Gost 02.10.2011 15:50
kao vas nije sramota da dozvoljavate ovakve komentare za najveceg bosanskog gaziju i sehida ako bog da.Ne razumijem kako urednistvo ovakvog portala moze dozvoliti da se uopce ovako nesto komentarise.Idiotu jedan(Administrator).Volio bih te vidjeti djubre jedno danti pljunem u facu.Idiote jedan cazinski.Fujj
Ova tema je uređena od Banditozzzz: 03 October 2011 - 10:12
Objavljeno 03 October 2011 - 13:30
Govorio sam i ja svasta ali kome!!! Opusti se, upali sebi tv i uzivaj jer ovdje vladaju dozivotno
Na forumu se opet faca prasina ali isto kome govoriti???
p.s opet sam opozicija
Objavljeno 03 October 2011 - 15:53
Objavljeno 03 October 2011 - 16:44
Objavljeno 04 November 2011 - 20:51
Clark Kent, datum 03 October 2011 - 15:53 , kaže:
sa dvije riječi: Bogatstvo različitosti
1 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 1 Anonimnih korisnika