Skok do sadrĹľaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao ÄŤlan nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje dogaÄ‘anja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

Prijedlog za moderatora - x-men :D

• Please log in to reply
35 odgovora na ovoj temi

#1 Ciklama

Ciklama

Stari Akademik

• ÄŚlanovi
  • 1461 Poruke
  • Spol:Ĺ˝ensko
  • Ljubavni status:Neću da kaĹľem
  • Vrijeme Online: 4d 14h 59m 56s

Objavljeno 25 April 2011 - 22:02

Poštovana "administracijo"   :icon_cheesygrin:

pošto je bilo primjedbi da u grupi moderatora nema baš starih članova,

ja se usuđujem pokrenuti temu sa prijedlogom da se @x-men stavi u moderatore.

1. stari član

2. aktivan

3. sa izraženim ličnim mišljenjem

4. pored tačke 3. u dobrim odnosima sa ostalim forumašima ..........

Je li dovoljno zajednog moderatora?  :D

Bom' razmislite, :D

a ja se nadam da me @x-men neće "počastiti" sa minusom   :icon_cheesygrin:

Nikada ne obraćaj paĹľnju na ono šta priÄŤaju o tebi........Slušaj ko ti kaĹľe, a ne šta ti kaĹľe... I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno.
Samo ćeš ruke isprljati, a moĹľe ti koja trun u oko upasti... Pa ćeš tako nespreman zaplakati.

I upamti, sve zavisi od tebe, jer kako zraÄŤiš - tako privlaÄŤiš...

......................kada mi priÄŤaju iza leÄ‘a,  tada znam da sam korak ispred njih.......................

#2 racing/7005/

racing/7005/

BIKE_DoctorE

• ÄŚlanovi
  • 1000 Poruke
  • Spol:Muško
  • Vrijeme Online: 20d 19h 53s

Objavljeno 25 April 2011 - 22:16

Pogledaj porukuCiklama, datum 25 April 2011 - 22:02 , kaĹľe:

Poštovana "administracijo"   :icon_cheesygrin:

pošto je bilo primjedbi da u grupi moderatora nema baš starih članova,

ja se usuđujem pokrenuti temu sa prijedlogom da se @x-men stavi u moderatore.

1. stari član

2. aktivan

3. sa izraženim ličnim mišljenjem

4. pored tačke 3. u dobrim odnosima sa ostalim forumašima ..........

Je li dovoljno zajednog moderatora?  :D

Bom' razmislite, :D

a ja se nadam da me @x-men neće "počastiti" sa minusom   :icon_cheesygrin:
evo ja ću umjesto x-ija počastiti te sa jednim plusom :) , a on će vjerujem podebljati za mnom :) .

slažem se sa koleginicom @Ciklama .

#3 scooby-doo

scooby-doo

sretno penzionisan u glavu :)

• ModMod Team
  • 1988 Poruke
  • Interests:Global Interests
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 34d 10h 32m 32s

Objavljeno 25 April 2011 - 22:40

evo samo da dodam da je i za mene x-men ljudina :)

onako kroz postove ima neku tezinu, ima neki dosljedan i dostojan smjer i trebalo bi se to postivati kod takvih clanova...

Sad ove guz... eminencija :P trebal im ili ne koji mod, valjda to oni najbolje znaju...
A zasto ne bit' obiÄŤan i voljet' male stvari
Slika

#4 _Gost

_Gost

_Gost

• ÄŚlanovi
  • 3824 Poruke
  • Ljubavni status:Slobodan/na
  • Vrijeme Online: 2d 11h 59m 40s

Objavljeno 25 April 2011 - 22:44

Uvijek za kolegu patriota i istomisljenika  :icon_cheesygrin: :icon_cheesygrin:

#5 Ciklama

Ciklama

Stari Akademik

• ÄŚlanovi
  • 1461 Poruke

Objavljeno 26 April 2011 - 08:52

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 25 April 2011 - 22:40 , kaĹľe:

evo samo da dodam da je i za mene x-men ljudina :)

onako kroz postove ima neku tezinu, ima neki dosljedan i dostojan smjer i trebalo bi se to postivati kod takvih clanova...

Sad ove guz... eminencija :P trebal im ili ne koji mod, valjda to oni najbolje znaju...

Nije loše s vremena na vrijeme malo "protresti" moderatore,
refresh.  :D

Nikada ne obraćaj paĹľnju na ono šta priÄŤaju o tebi........Slušaj ko ti kaĹľe, a ne šta ti kaĹľe... I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno.
Samo ćeš ruke isprljati, a moĹľe ti koja trun u oko upasti... Pa ćeš tako nespreman zaplakati.

......................kada mi priÄŤaju iza leÄ‘a,  tada znam da sam korak ispred njih.......................

#6 Malina

Malina

Ona koja je našla malog princa

• ÄŚlanovi
  • 1578 Poruke
  • Vrijeme Online: 20h 1m 29s

Objavljeno 26 April 2011 - 13:13

I ja glasam za X-a. :D Ljud'na i po'. :D
" Treba da izdrzim dvije-tri gusjenice ako zelim upoznati leptire. Kazu da su leptiri divni. Ako ne oni, tko bi me drugi posjetio? Ti ćes biti daleko. Sto se tiče velikih zivotinja, njih se ne bojim. Imam ja svoje kandze". I naivno pokaza svoje 4 bodlje...a zatim doda: "Ne skanjuj se toliko, to me razdrazuje. Odlučio si da odes. Pa idi!" Jer cvijet nije htio da ga mali princ vidi kako plače. Bio je to PONOSAN cvijet...

#7 Amren

Amren

Zena za sva vremena

• +PREMIUM MEMBER
  • 1780 Poruke
  • Ljubavni status:Zarucen/a
  • Vrijeme Online: 2d 9h 53m 28s

Objavljeno 26 April 2011 - 15:31

x-men je strari dobri forumas koji nema dlake na jeziku, i on kad napise post imas sta i procitati....:)

Definitvno je zasluzio...:D

Slika

LOŠA SAM - dokazaću vam da mogu biti još gora! LAŽEM - pa šta!?Iskrenost me je uvijek koštala! TJERAM INAT - uvijek,jer prolazim u životu mnogo bolje! NE POPUŠTAM - nikada,tjeram svoje do kraja! BEZOBRAZNA SAM - za vas koji ne možete da podnesete istinu u lice! DRSKA - za one koji me ogovaraju! Ali za ljude koje volim ŽIVOT DAJEM !!! Slika

#8 lucky

lucky

majstor za sve, od igle do lokomotive

• Forum Admin
  • 9569 Poruke
  • Interests:Prazno

Objavljeno 26 April 2011 - 15:42

prijedlog ce se razmotriti ... samo niste naveli za koje podforume ga predlazete za moderatora ...

pozz Lucky

"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"

John M. Templeton

#9 Dobar_Los_Zao

Dobar_Los_Zao

m3d tvoj

• +Urednici cazin.net
  • 2292 Poruke
  • Ljubavni status:VjenÄŤani
  • Vrijeme Online: 17d 9h 26m 58s

Objavljeno 26 April 2011 - 15:53

Pogledaj porukulucky, datum 26 April 2011 - 15:42 , kaĹľe:

prijedlog ce se razmotriti ... samo niste naveli za koje podforume ga predlazete za moderatora ...

pozz Lucky

ljubav, život i sexxxxxxxxxxxxxxx :icon_cheesygrin:

#10 BaroN

BaroN

Gospodar Zvijezdica

• +PREMIUM MEMBER
  • 6759 Poruke
  • Vrijeme Online: 8d 7h 26m 59s

Objavljeno 26 April 2011 - 15:57

Eto ti od mene minus zato sto ti je Racing dao plus Slika

X-Men bi bio moderatorcina i po, samo se vise nema sta moderirati, sad je sve sjelo na svoje :)

#11 x-men

x-men

odabi bolan

• +PREMIUM MEMBER
  • 8563 Poruke
  • Interests:radoznal brete
  • Vrijeme Online: 19d 13h 32m 57s

Objavljeno 26 April 2011 - 17:48

jooj hvala pokretacu teme i stvarno me iznenadilo jer se nisam ni nadao da bi ja mogao biti predlozen za neke funkcije pogotovo ovdje :icon_cheesygrin:  i hvala svima koji me podrzavaju i koji me znaju licno sigurno znaju kakva sam osoba i Live zivotu,nisam ja miljenik nekima ali to ja nikad nisma ni gledao,zao mi je ako sma koga ili koju uvrjedio sa nekim rijecima ali nisam se direktno nikad vezao za neciji zivot ovdje a sto sma iznosio svoja misljenja to se desavalo u proslosti desava u sadasnjosti a desavace i u buducnosti u to smo svi sigurni,i ako ne budem sa tom plavom zvizdom ja cu biti uvjek ovakav kakav jesam,:icon_cheesygrin:
zivot se zivi zivot se ne uci

#12 _Gost

_Gost

_Gost

• ÄŚlanovi
  • 3824 Poruke
  • Vrijeme Online: 2d 11h 59m 40s

Objavljeno 26 April 2011 - 18:12

Najbolje neka bude u politika , neka im kaze kako ide jer mu je svaka na mjestu ! :yahoo:

#13 Dobar_Los_Zao

Dobar_Los_Zao

m3d tvoj

• +Urednici cazin.net
  • 2292 Poruke

Objavljeno 26 April 2011 - 19:27

Pogledaj porukux-men, datum 26 April 2011 - 17:48 , kaĹľe:

jooj hvala pokretacu teme i stvarno me iznenadilo jer se nisam ni nadao da bi ja mogao biti predlozen za neke funkcije pogotovo ovdje :icon_cheesygrin:  i hvala svima koji me podrzavaju i koji me znaju licno sigurno znaju kakva sam osoba i Live zivotu,nisam ja miljenik nekima ali to ja nikad nisma ni gledao,zao mi je ako sma koga ili koju uvrjedio sa nekim rijecima ali nisam se direktno nikad vezao za neciji zivot ovdje a sto sma iznosio svoja misljenja to se desavalo u proslosti desava u sadasnjosti a desavace i u buducnosti u to smo svi sigurni,i ako ne budem sa tom plavom zvizdom ja cu biti uvjek ovakav kakav jesam,:icon_cheesygrin:

Ako nema mjesta, evo ja odma zelim da se mjenjamo za satus, ne sumnjam da ces biti bolji mod od mene ili barem jednako "dobar" :icon_cheesygrin:

Xmen za moderatora !!!  8)

#14 x-men

x-men

odabi bolan

• +PREMIUM MEMBER
  • 8563 Poruke

Objavljeno 26 April 2011 - 19:35

Pogledaj porukuDobar_Los_Zao, datum 26 April 2011 - 19:27 , kaĹľe:

Ako nema mjesta, evo ja odma zelim da se mjenjamo za satus, ne sumnjam da ces biti bolji mod od mene ili barem jednako "dobar" :icon_cheesygrin:

Xmen za moderatora !!!  8)

Druze nebi ja zelio da nekom se skine mod a da ja dobijem,Bogam,ako me vec predlazete da pomognem u nekom radu na forumu onda neka se nikom ne skida mod,ako nemoze drugacije meni je svejedno,jer i ako dobijem mod ja negarantiram da cu biti aktivan jos vise,nego onako kako mi moje vrijeme dozvoli,al hvala Bogu sad ga malo vise imam,,,,,

#15 Dobar_Los_Zao

Dobar_Los_Zao

m3d tvoj

• +Urednici cazin.net
  • 2292 Poruke

Objavljeno 26 April 2011 - 19:40

Pogledaj porukux-men, datum 26 April 2011 - 19:35 , kaĹľe:

Druze nebi ja zelio da nekom se skine mod a da ja dobijem,Bogam,ako me vec predlazete da pomognem u nekom radu na forumu onda neka se nikom ne skida mod,ako nemoze drugacije meni je svejedno,jer i ako dobijem mod ja negarantiram da cu biti aktivan jos vise,nego onako kako mi moje vrijeme dozvoli,al hvala Bogu sad ga malo vise imam,,,,,

ne brini ništa zbog toga, nije To ništa plaćeno :icon_cheesygrin: , i nisi nista obavezan :D

#16 scooby-doo

scooby-doo

sretno penzionisan u glavu :)

• ModMod Team
  • 1988 Poruke
  • Interests:Global Interests
  • Vrijeme Online: 34d 10h 32m 32s

Objavljeno 26 April 2011 - 20:50

Pogledaj porukuDobar_Los_Zao, datum 26 April 2011 - 19:40 , kaĹľe:

ne brini ništa zbog toga, nije To ništa plaćeno :icon_cheesygrin: , i nisi nista obavezan :D
Ma neki bi i skinuli brigu sa sebe :)
A nemoj tako DLZ, ovdje je sve uredno 60 minuta po satu placeno :D

Ja imam jednu ideju, ovaj ima ovdje more se dobro na obe ruke nabrojati clanova koji su aktivni i koji bi tetošili i gajili ovaj naš forum grada Cazina, hajmo mi lagano zidati ispočetka elitu o kojoj će se pričati :)
evo bas kao x-men koji je aktivan i nije skretao sa svog puta tj sa svog jedinstvenog misljenja/stajališta eee takvima dati pokoju ovlast, pokoju zvijezdu bilo kakve boje :D

Ove uspavane brete proriditi, nema se ko šta ljutiti, ali mislim da je za dobrobit foruma???
Neznam jel sad ovo tema u temi, ali sam dodao kao primjer za x-men, da treba zanosna friška čista krv koja će nositi tekovine našeg internet postojanja :)

p.s ajj brećo ja ovo ko na izborima pričam :P

lucky, Clark hajte ljudi prošvrljajte malo ovuda i kakvu novost, kakav prividni refresh složite...
A zasto ne bit' obiÄŤan i voljet' male stvari
Slika

#17 x-men

x-men

odabi bolan

• +PREMIUM MEMBER
  • 8563 Poruke

Objavljeno 27 April 2011 - 12:53

Ma i to ce biti razmotreno do Bajrama,:icon_cheesygrin:,,,neko postane moderator preko noci a neko mora cekati vijecnost ili ne biti nikako :icon_cheesygrin: ....previse sam ja godina na forumu,previse sam puta upozoravan i banovan i svasta nesto,mislim ja da ja nisam uzoran Forumas hihihi,jer mi je dosije ili kodeks ponasanja na forumu ispisan losim vladanjem :icon_cheesygrin:

#18 Ciklama

Ciklama

Stari Akademik

• ÄŚlanovi
  • 1461 Poruke

Objavljeno 27 April 2011 - 13:07

Pogledaj porukux-men, datum 26 April 2011 - 17:48 , kaĹľe:

@x-men, nema na čemu. Fakat imaš neobičan način izražavanja mišljenja s kojim se nekad i ne slažem, ali poštujem jer to si ti, ali najvažnije je da si - pozitivna osoba.   :D

Da ima forumaša koji dijele moje mišljenje, vidiš i sam, a sad je do  "administracije" ............    :D

p.s. "ne guraš nos" gdje mu nije mjesto (halali na izražavanju) , dodatni plus za moderatora ............      :icon_cheesygrin:

#19 Dobar_Los_Zao

Dobar_Los_Zao

m3d tvoj

• +Urednici cazin.net
  • 2292 Poruke

Objavljeno 27 April 2011 - 13:12

xmenu, još ako si u "azdi" onda prolaziš 100% :icon_cheesygrin:

#20 viking

viking

galeb u vunenim carapama

• +VIP MEMBER
  • 1134 Poruke
  • Interests:regips...klikeranje... prvak sjeverne hemisfere u sanskom pletivu... skupljanje rotkapa po cesti... prodaja ajvara na e-bay... ugradnja spojlera na zeppterove serpe
  • Vrijeme Online: 21d 20h 1m 22s

Objavljeno 27 April 2011 - 16:57

ma hemo mi njega upisati a on nek se kasnije koprca kako zna :icon_cheesygrin:

0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team