Početna dobar dizajn (moje skromno mišljenje - predhodni je bio zaista vaš, trebali ste ostati dosljedni sebi, doraditi ga i biti originalni).
Vijesti - ne čitam, samo neke, ali i tu ste u korak sa drugima.
Forum - diskusije, problem većine foruma - nedostatak diskusije - zaluđenost ljudi sa FB i "žutom štampom", preveliko međusobno poznavanje (kad je politika u pitanju), meni je bez veze kukanje sa onim "stari član, stari mod, nekad bilo ovako ili onako " od nekih članova, čini mi se da vam ide na štetu.
Novosti na profilima članova i samom forum - uvijek nešto novo imate, i u svakom slučaju je za pohavlu, nastavite tako.
Moderatori???? Fakat ih ima, ali to bi trebalo biti pozitivno ako su aktivni, a mislim da svaki moderator za sebe veže i nekog člana na prijateljskoj, rodbinskoj osnovi što bi terebalo i povećati posjete na forumu.
Ono najvažnije, budete li gledali da članovi određuju smjer kojim ćete ići - izgubit ćete kompas

"hiljadu ljudi - hiljadu ćudi "
Moje skromno mišljenje.
Ova tema je uređena od Ciklama: 04 March 2011 - 21:55
Nikada ne obraćaj pažnju na ono šta pričaju o tebi........Slušaj ko ti kaže, a ne šta ti kaže... I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno.
Samo ćeš ruke isprljati, a može ti koja trun u oko upasti... Pa ćeš tako nespreman zaplakati.
I upamti, sve zavisi od tebe, jer kako zračiš - tako privlačiš...
......................kada mi pričaju iza leđa, tada znam da sam korak ispred njih.......................