Skok do sadržaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje događanja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

Opozicija Cazin.net/forum-a

• Please log in to reply
61 odgovora na ovoj temi

#61 lucky

lucky

majstor za sve, od igle do lokomotive

• Forum Admin
  • 9569 Poruke
  • Spol:Muško
  • Interests:Prazno
  • Ljubavni status:U vezi

Objavljeno 26 November 2011 - 08:52

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 25 November 2011 - 16:55 , kaže:

Hajmo prebaciti diskusiju na opoziciju :)
Nakon misljenja ravnih 6 clanova ovog foruma da bi se trebalo omoguciti brisanja profila samim time i privatnih podataka odredjenog clana jer na to pravo valjda bi svi trebali imati u razumnim demokratskim uslovima..
Doticni admin najvise sto je mogao uraditi za tu temu su slijedece 4 rijeci zatim zakljucavanje teme...! covjece...

@Lucky ne znam kakva su bila desavanja na PP i PP su privatne poruke izmedju dva clana ali dali je javnost zasluzila ovakav "sveobuhvatan pun argumenata" odgovor???

Zasto konstantno sva razlicita misljenja gusis i nedozvoljavas dijalog na fin civilizovan nacin ili u suprotnom ignorirate nepozeljne stvari???
Hoces zatvoriti i ovu temu pa da definitivno udarimo pecat na diktaturu ovog foruma :)

Kemal_S je trazio na temi upustvo kako se brise od moderatora i admina ... kolega x-men je napisao post ... ja sam lijepo napisao Kemal da se acounti ne brisu ... covjek da je postavio pitanje zasto ja bih mu odgovorio na pitanje ...

AL idemo dalje ...

ti stalno pises neke kritike na racun administracije foruma  ... ponudjen ti je status moderatora da imas mogucnost neke od "svojih" zamisli sprovedes u djelo ... kao moderator ne sjecam se da si ista na podforumima za koje si bio zaduzen nesto napravio ... a mogo si procitati koliko smo kao administracija trpili kritike zbog postavljanja tebe kao moderatora ...

odlaskom adama abdagica, koji te je nagovorio da postavis temu u vezi naseg pada posjecenosti  ... a profac neki dan stavlja temu o tome kako smo najposjeceniji portal na kantonu, ti tri puta posjecujes temu al izgleda da ne mozes napisati rijeci pohvale za team ...

a sto se tice tvojih optuzbi za gušenje razlicitih misljenja je smjesna ... Cazin.NET forum nije forum na kom se diskutuje o razvoju nekih softwera ili testiranju nekih hardwera ili neceg treceg ... pa da možeš nas optuziti da ignoriramo neciji prijedlog za unapredjenje nekog softwera ... Cazin.NET forum je mjesto gdje ljudi diskutuju o svim temama vezanim za život ... a u tim diskusijama sigurno ne gušimo ničiji mišljenje, niti brisemo postove, sem postova koji nisu u skladu sa pravilima foruma  ...  na forumu su dodavani novi forumi, radjene izmjene na prijedlog članova u vezi samih naziva foruma  ...

tvoje kritike o familijarnosti i prijateljstvu ... na forumu sam steko puno prijatelja i prijateljica ... i veoma mi je drago zbog toga ... bio sam napisao tekst malo veci o svojim prijateljima i rodjacima na forumu ... al to je ipak nesto moje privatno pa sam ga obriso ... a ti men na konkretnom slucaju dokazi gdje sam ja nekog zastitio zato sto mi je prijatelj ...  navodim primjer tvoje kritike za VIP MEMBER grupu ... jesi procito temu u vezi grupa ... ne vidim teme da si pokrenuo da das prijedlog na koji nacin da članovi postanu VIP MEMBER ...

na svaki konkretan prijedlog administracija cazin.net teama je reagovala i uvijek ce reagovati ... a na pisanja ovo ovako ne valja i treba nesto mjenjati nemamo vremena reagovati jer svaki dan se dogovora da nesto se napravi i popravi ...

ziv i zdrav bio ...

"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"

John M. Templeton

#62 scooby-doo

scooby-doo

sretno penzionisan u glavu :)

• ModMod Team
  • 1988 Poruke
  • Spol:Muško
  • Interests:Global Interests
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 34d 10h 32m 32s

Objavljeno 26 November 2011 - 13:03

Prvo uvrijedio si me za to vrijeme kad sam bio moderator jer sam stvarno puno vremena ulozio i puno pisao, donosio novosti. Promijenio forumsko misljenje da je apple bolji od gugla :P
Mislim stvarno ljudino kraj nekih par moderatora koji su zaspali cijelu jednu godinu meni kazes da nisam nista uradio??? covjece...

I Allaha se kunem da sa navedenim vasim protivnikom nisam imao nikakvog kontakta u vezi otvaranja teme, sto vise nikad nisam podnosio njegovu bahatost. Ali necemo ga uvlaciti u razgovor jer eto prvi si ti pogresno postupio i na pravdi Boga optuzio nekog...

Stvarno ljudino ovdje kad sam god online bilo tko kad je trazio savjet za comp ili tel, dane sam provodio da pomognem narodu, na svaku temu da nesto ne radi piskarao i pokusao pomoci a to mi je fala. Eto koliko si ti objektivan...

I opet pogresno je da trazim da se ovdje softwer mijenja kad mujo to redovno radi i imamo vjerovatno najbolju forumsku platformu koja postoji..!
Samo sam na grub nacin htio promijeniti dusu ovog foruma na bolje ali izgleda nisam bio shvacen...

Znam ja da si ti dobar cojek, mnogi te fale da si ljudina u stvarnosti i treba da se ponosis sa tim.
I takodjer si pogrijesio jer sam samo govorio o forumu a ne posjecenosti stranice. Ja se u vas posao necu mijesati tamo radite neke ozbiljnije stvari i nikome se nisam mijesao u posao i profesionalnost..!

Evo ti jedan savjet, imas puno bliski forumski prijatelja. Sjedi sa par ljudi i trazi objektivnost po pitanju foruma, moli ih da budu iskreni u kazivanju sta valja a sta ne valja.

U ostalom nisam ja toliki sivonja i seljak da ne shvatam kad pretjeram. Ova je tema trebala biti pozitivna jer to rade opozicije.
Medjutim pogresno smo se shvatili. Ja cu se i dalje truditi da u slobodno vrijeme pridonesem forumu, ili bar bacim kresu u kakve diskusije :D

Posto je tema otisla u negativnom smjeru i nije dobila vecinu. nitko se pametno nije prikljucio da da kakve savjete. A samim time steti administraciji foruma sto je regulisano u pravilniku. Pa da se ovuda ne zezamo i ja se vise ne blamiram. Trazim da se tema zakljuca!
I obecajem da se nikad vise necu dotaknuti pitanja vodstva ovog foruma, a vi bom uzivajte :)
p.s ako kad na tren zaboravim slobodno me napomeni :P

ziv i zdrav bio...

Ova tema je uređena od scooby-doo: 26 November 2011 - 13:05

A zasto ne bit' običan i voljet' male stvari
Slika

1 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 1 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team