scooby-doo, datum 25 November 2011 - 16:55 , kaže:
Nakon misljenja ravnih 6 clanova ovog foruma da bi se trebalo omoguciti brisanja profila samim time i privatnih podataka odredjenog clana jer na to pravo valjda bi svi trebali imati u razumnim demokratskim uslovima..
Doticni admin najvise sto je mogao uraditi za tu temu su slijedece 4 rijeci zatim zakljucavanje teme...! covjece...
@Lucky ne znam kakva su bila desavanja na PP i PP su privatne poruke izmedju dva clana ali dali je javnost zasluzila ovakav "sveobuhvatan pun argumenata" odgovor???
Zasto konstantno sva razlicita misljenja gusis i nedozvoljavas dijalog na fin civilizovan nacin ili u suprotnom ignorirate nepozeljne stvari???
Hoces zatvoriti i ovu temu pa da definitivno udarimo pecat na diktaturu ovog foruma
Kemal_S je trazio na temi upustvo kako se brise od moderatora i admina ... kolega x-men je napisao post ... ja sam lijepo napisao Kemal da se acounti ne brisu ... covjek da je postavio pitanje zasto ja bih mu odgovorio na pitanje ...
AL idemo dalje ...
ti stalno pises neke kritike na racun administracije foruma ... ponudjen ti je status moderatora da imas mogucnost neke od "svojih" zamisli sprovedes u djelo ... kao moderator ne sjecam se da si ista na podforumima za koje si bio zaduzen nesto napravio ... a mogo si procitati koliko smo kao administracija trpili kritike zbog postavljanja tebe kao moderatora ...
odlaskom adama abdagica, koji te je nagovorio da postavis temu u vezi naseg pada posjecenosti ... a profac neki dan stavlja temu o tome kako smo najposjeceniji portal na kantonu, ti tri puta posjecujes temu al izgleda da ne mozes napisati rijeci pohvale za team ...
a sto se tice tvojih optuzbi za gušenje razlicitih misljenja je smjesna ... Cazin.NET forum nije forum na kom se diskutuje o razvoju nekih softwera ili testiranju nekih hardwera ili neceg treceg ... pa da možeš nas optuziti da ignoriramo neciji prijedlog za unapredjenje nekog softwera ... Cazin.NET forum je mjesto gdje ljudi diskutuju o svim temama vezanim za život ... a u tim diskusijama sigurno ne gušimo ničiji mišljenje, niti brisemo postove, sem postova koji nisu u skladu sa pravilima foruma ... na forumu su dodavani novi forumi, radjene izmjene na prijedlog članova u vezi samih naziva foruma ...
tvoje kritike o familijarnosti i prijateljstvu ... na forumu sam steko puno prijatelja i prijateljica ... i veoma mi je drago zbog toga ... bio sam napisao tekst malo veci o svojim prijateljima i rodjacima na forumu ... al to je ipak nesto moje privatno pa sam ga obriso ... a ti men na konkretnom slucaju dokazi gdje sam ja nekog zastitio zato sto mi je prijatelj ... navodim primjer tvoje kritike za VIP MEMBER grupu ... jesi procito temu u vezi grupa ... ne vidim teme da si pokrenuo da das prijedlog na koji nacin da članovi postanu VIP MEMBER ...
na svaki konkretan prijedlog administracija cazin.net teama je reagovala i uvijek ce reagovati ... a na pisanja ovo ovako ne valja i treba nesto mjenjati nemamo vremena reagovati jer svaki dan se dogovora da nesto se napravi i popravi ...
ziv i zdrav bio ...