Skok do sadrĹľaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao ÄŤlan nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje dogaÄ‘anja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

Opozicija Cazin.net/forum-a

• Please log in to reply
61 odgovora na ovoj temi

#1 scooby-doo

scooby-doo

sretno penzionisan u glavu :)

• ModMod Team
  • 1988 Poruke
  • Spol:Muško
  • Interests:Global Interests
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 34d 10h 32m 32s

Objavljeno 20 February 2011 - 19:26

Pošto se svagdje dešavaju revolucije, hajd pokušaćemo to i ovdje :P
Jasno je svima da nije to kao što je nekad bilo, nije to to!
Čudno je da danas ljudi su 10x više na internetu nego kad je ovaj forum bio u najboljem cvatu! A gdje su ti ljudi???
Ako ikad zaključaju ovu temu znajte da smo dirnuli živac eminenciji :D

Ako nebude nekvog odaziva za opoziciju onda sam ja huškač naroda i trebalo bi me kamenovati na sred kružnog (tako se radi sa neuspjelim svrgavanjem, i ja sam se šalio za moje kamenovanje  :icon_cheesygrin: )
Ali ako bude idemo ljudi jedan za sve svi za jednog, smrt forumašizmu :P:P:P

Ali evo kladim se u dopunu od 5 markica da kad bi nas ovdje neznam 50 aktivni smrtnika napisalo pokoju kako treba bolje, treba promjeniti ovo ono, da se ništa nebi uradilo (tako ti je to moj sinko diktatura) nek u tih 5 markica udje i opklada da neće ovdje puno komentirati ovi starosjedioci nadredjeni (to se moj sinko pohasilo riječi jedne da se rekne)

Cazin je i moj grad, i ovom šalom/ovim pokušajem želim utjecati na bolje mog i tvog grada...

Hoćemo pravdu, smrt forumašizmu sloboda narodu, hoćemo pravdu idemo parole u zrak, hooooćeeeeemooooo pravdu :)
A zasto ne bit' obiÄŤan i voljet' male stvari
Slika

#2 Clark Gable

Clark Gable

gadan.ba

• Validating
  • 4351 Poruke
  • Interests:Ona!

Objavljeno 20 February 2011 - 20:30

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 20 February 2011 - 19:26 , kaĹľe:

Pošto se svagdje dešavaju revolucije, hajd pokušaćemo to i ovdje :P
Jasno je svima da nije to kao što je nekad bilo, nije to to!
Čudno je da danas ljudi su 10x više na internetu nego kad je ovaj forum bio u najboljem cvatu! A gdje su ti ljudi???
Ako ikad zaključaju ovu temu znajte da smo dirnuli živac eminenciji :D

Ako nebude nekvog odaziva za opoziciju onda sam ja huškač naroda i trebalo bi me kamenovati na sred kružnog (tako se radi sa neuspjelim svrgavanjem, i ja sam se šalio za moje kamenovanje  :icon_cheesygrin: )
Ali ako bude idemo ljudi jedan za sve svi za jednog, smrt forumašizmu :P:P:P

Ali evo kladim se u dopunu od 5 markica da kad bi nas ovdje neznam 50 aktivni smrtnika napisalo pokoju kako treba bolje, treba promjeniti ovo ono, da se ništa nebi uradilo (tako ti je to moj sinko diktatura) nek u tih 5 markica udje i opklada da neće ovdje puno komentirati ovi starosjedioci nadredjeni (to se moj sinko pohasilo riječi jedne da se rekne)

Cazin je i moj grad, i ovom šalom/ovim pokušajem želim utjecati na bolje mog i tvog grada...

Hoćemo pravdu, smrt forumašizmu sloboda narodu, hoćemo pravdu idemo parole u zrak, hooooćeeeeemooooo pravdu :)

nema tu puno pametovanja, fejsbuk tare sve!! i to je to..

Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..

#3 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 20 February 2011 - 21:10

imaju reforme, ima bit cojek :D

nije ni fejsbuk preko noci postao fameus. ukradite ideje, velim imaju reforme ima bit cojek
Slika

#4 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 21 February 2011 - 13:41

Pogledaj porukuOptimus Prime, datum 20 February 2011 - 22:31 , kaĹľe:

Kakve sličnosti imate vi i facebook? Vi ste obični jadnici koji ste se prodali parim ljudima i zbog tih ljudi je otišla većina forumuša.
Nemoj buraz tako, nisam ni ja veselog misljenja oko foruma ali evo bicemo ljudi, valjda ce se javiti neki dati misljenja ali samo ona opozicijska. Pokusati ucerati u glavu ovoj eminenciji da su malo zaspali na casu.
Prodali se jesu nisu, treba to tek dokazati :D
Ima sud ima javno kamenovati ima svacega u demokraciji :) ali nam treba vecina, inace smo mi Optimus onda na kraju izrod ovog foruma :P
Slika

#5 Punisher

Punisher

Stari Akademik

• ÄŚlanovi
  • 1460 Poruke
  • Ljubavni status:VjenÄŤani
  • Vrijeme Online: 6d 13h 15m 58s

Objavljeno 21 February 2011 - 15:10

Ma, koga da rusimo i kakve revolucije da dizemo?! :D Dosta mi je sto sam jednom dizao ustanak, moj punac drugi, a dido mi treci.....Da ja svoja nejaka ledja podmecem ponovo?! Nema govora! U ostalom, revolucije gutaju svoju djecu a ja i nisam bas sklon takvom razvoju stvari. :D Da se razumijemo: opozicija ostajem pa taman da mi je i rodjeni otac osnovao ovaj forum. :D

Ova tema je uređena od Punisher: 21 February 2011 - 15:12

... sve je moguce, sve je na dohvat ruke, samo se covjek ne smije predati. Tesko je dok se ne odlucis, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teskoce nesavladive. Ali kad se otkines od sebe neodlucnog, kad pobijedis svoju malodusnost,otvore se pred tobom nesluceni putevi, i svijet vise nije skucen ni pun prijetnji....

#6 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 21 February 2011 - 15:50

E bravo, zasad dvojica :)

Ma hajd da nas se nakupi bar za jedno auto da napunimo, lakse ce nam biti kamenovati eminenciju :P nas dvojica na njih nekoliko pa umorio bi se bacajuci kamenje :D
Slika

#7 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 22 February 2011 - 15:17

Daj ljudi breco necu rodjenu temu flooodati, hajde gdje je ta opozicija :)

Ja sam se navodio osjecajno, i nekako kroz vecinu sam vidio neko nezadovoljstvo, hajde gdje su ta dva prsta (prvo skupimo kvorum pa onda ozezi, lako se prdačiti kad se imaju glasovi skupiti :D )
Slika

#8 Punisher

Punisher

Stari Akademik

• ÄŚlanovi
  • 1460 Poruke
  • Vrijeme Online: 6d 13h 15m 58s

Objavljeno 22 February 2011 - 15:31

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 22 February 2011 - 15:17 , kaĹľe:

Daj ljudi breco necu rodjenu temu flooodati, hajde gdje je ta opozicija :)

Ja sam se navodio osjecajno, i nekako kroz vecinu sam vidio neko nezadovoljstvo, hajde gdje su ta dva prsta (prvo skupimo kvorum pa onda ozezi, lako se prdačiti kad se imaju glasovi skupiti :D )

Znas sta, scooby-doo!? 'Ajmo ih rusit', pa kud puklo da puklo. :D Ne moze se ni ovo vise trpiti. Totalna anarhija zavladala ovim forumom. Nit'se zna tko pije, a kamoli tko placa. ;) Dosta sam ja ovdje znoja izlio, a da od toga nik've vajde nisam imao. E, nem're vise tako. :P Onaj tko je bio gornji neka sada bude donji!! Daj, majka mu stara, da se i te pozicije malo zamjene! Pa, nismo valjda za ovo krv svoju davali '92 i '93. Za ostali period nisam siguran. :icon_cheesygrin: Gdje treba udarit, samo reci. Ma sta reci?! Pokazi prstom i bit ce vise nego dovoljno.:lol:
... sve je moguce, sve je na dohvat ruke, samo se covjek ne smije predati. Tesko je dok se ne odlucis, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teskoce nesavladive. Ali kad se otkines od sebe neodlucnog, kad pobijedis svoju malodusnost,otvore se pred tobom nesluceni putevi, i svijet vise nije skucen ni pun prijetnji....

#9 Perviz

Perviz

Elb Foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2148 Poruke
  • Interests:da budemo svi sretni,da ne bude rupa po gradu :)
  • Ljubavni status:Rastavljen/na
  • Vrijeme Online: 14d 7h 49m 28s

Objavljeno 22 February 2011 - 15:39

decki da nebi koji od vas ban fasovao,za neposluh i ukazivanje na pogreške
KO SIJE VJETAR ZANJE OLUJU.HEMO IH OBALITI
ovaj forum bi mogao biti poligon za prepucavanje SDP-a i DNZ-a

#10 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 22 February 2011 - 15:47

Pogledaj porukuPerviz, datum 22 February 2011 - 15:39 , kaĹľe:

decki da nebi koji od vas ban fasovao,za neposluh i ukazivanje na pogreške
To nam i odgovara :P znas sam da one koje ugnjevetavaju na kraju pobijede, danas vlada demokratija, ako te ko pipne eto ti razloga da dignes ustanak, zasad je ovo opozicija i protest mirnim putem :)
Mislim ukazivanje na pogreške može samo poboljšati jer nije ovo totalitarni režim gdje kako god bilo da bilo tako je najbolje jer kaže vodja :)

Radi se o opoziciji, i opozicija nikad nista nemore uciniti (dok nedobije vecinu, a kad dobije e onda je ucinila sve :P )
Posto ovdje najvise se pamet izrazava na politickim temama (skroz malo na informatickim ili pedagoskim) stoga eto vam prilike samo dva prsta dignuti se moraju..

Smrt forumašizmu :D
Slika

#11 Perviz

Perviz

Elb Foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2148 Poruke
  • Interests:da budemo svi sretni,da ne bude rupa po gradu :)
  • Ljubavni status:Rastavljen/na
  • Vrijeme Online: 14d 7h 49m 28s

Objavljeno 22 February 2011 - 15:52

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 22 February 2011 - 15:47 , kaĹľe:

To nam i odgovara :P znas sam da one koje ugnjevetavaju na kraju pobijede, danas vlada demokratija, ako te ko pipne eto ti razloga da dignes ustanak, zasad je ovo opozicija i protest mirnim putem :)
Mislim ukazivanje na pogreške može samo poboljšati jer nije ovo totalitarni režim gdje kako god bilo da bilo tako je najbolje jer kaže vodja :)

Radi se o opoziciji, i opozicija nikad nista nemore uciniti (dok nedobije vecinu, a kad dobije e onda je ucinila sve :P )
Posto ovdje najvise se pamet izrazava na politickim temama (skroz malo na informatickim ili pedagoskim) stoga eto vam prilike samo dva prsta dignuti se moraju..

Smrt forumašizmu :D

za hrabrost govora dobio si odlikovanje +
KO SIJE VJETAR ZANJE OLUJU.HEMO IH OBALITI
ovaj forum bi mogao biti poligon za prepucavanje SDP-a i DNZ-a

#12 Skrgan

Skrgan

Istjerivac Duhova

• ÄŚlanovi
  • 843 Poruke
  • Vrijeme Online: 2d 23h 36m 48s

Objavljeno 22 February 2011 - 20:51

Scooby ti izgleda ne znas kako  prodju oni koji "sakupljaju glasove" al mogao bi saznati! Ja sam rekao ne dam svoj glas nikome vise ko  sto su stari  govorili 93. koji su se sjecali 50-te, al ako si ti pokrenuo incijativu ja sam ZA opet  pa makar nadrljao, ali moras obecati da cemo dobiti  samoupravu  i da necemo zavrsiti u "disko urnebes"!  Slika

Nece ovo djeco na dobro poci

jer sve ide unatrag, zivimo u plemenima k'o Apaci

a gde cemo djeco i ja i vi, nama srce kuca za sve njih

probudi me ovo je neki ruzan san,

sto manje dijete znas, to si manje nesretan

CUVAJTE BRATSVO I JEDINSTVO KAO ZENICU OKA SVOGA !

Slika

#13 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 22 February 2011 - 21:21

Hej ja sam samo pokrenuo incijativu!!!
Ja nisam rekao da znam bolje, zapravo neznam nista i fala pojedincima (informaticarima) sto odrzavaju ovo.
Ali svi zajedno znamo bolje??? (mislim)

Tu se radi da bi ovaj forum trebao biti od onih koji su tu sate/dane/godine dangubili da se tako izrazim, i ako evo zamislicemo takvih ima 50 forumasa, i njih 26 kaze da nije to to, da se gubi smisao, da prestaje sjaj nekakav (zapravo o tom sjaju ja sam samo nailazio u navratima ovdje godinama, tako da bi o ovom netko drugi znao bolje kazati koju!)

Mislim da je forum bolje mjesto od fejsa ili chatroulleta i tako ti neki budalasti stranica. I da danas takvo vrijeme doslo da se djeca moraju po internetu odgajati. Odgajacemo ih neutralno (znaci kao u pravilima da forum nepodlijeze nekvim politickim strankama itd itd. kazu neki svasta o strankama)

E sad treba tih 26 utjecajni ljudova rekanti YES BEYBE :) i onda smo dobili demokratiju, da nebi bilo naslijedne loze da se na rodjake prenose ovlasti ili na najbolje prijatelje (ja mislim tako nek netko kaze suprotno i dokaze ja cu promijeniti misljenje!!!)

Ja licno sam samo jedan semestar zapeo u skolovanju i sad od marta necu imati vremena pogledati Izeta a kamoli sta drugo :D
Tu se dobije neki status quo i uziva se taj polozaj onako bezveze (nisu svi, ima ovdje ljudi redovno cestitaju rodjendane ima njih fakat aktivnih :) ali vecina je zaspala)
I onda ove podjele sto su u stvarnom Cazinu preslikavaju se ovdje, isto brete bezveze.

Napravite forum stranku i bice ankete bice glasanje (npr premium member samo) i izaberite odbor, nadredjene :) hajde sta ste se tu zamrzili svi redom, eto vam logike ona je neoboriva!

Ali ni jednim ni drugim nije stalo ni odobravati ovo a ni kontadikcije pisati, tako da ce biti da ja dzaba trosim dragocijeno vrijeme za neku masu ljudi od kojih necu nikakve koristi imati (onda nek vam ostane paucina :))
Slika

#14 Clark Gable

Clark Gable

gadan.ba

• Validating
  • 4351 Poruke
  • Interests:Ona!

Objavljeno 22 February 2011 - 22:34

a price, moj zgubi,sta ti sve napisa, :)

nego, da ja tebi dam koji podforum da vodis pa da ti privuces narod ? a ?  pa da vidimo jel to lako..

a sad cu ti reci jednu stvaru, a ujedno odgovoriti onome gore optimusu (manuelu) koji nas nazva jadnicima, a cisto statistike radi, banovano mu je do sada najmanje 20 duplih nikova i covjek se uvijek vraca i uvijek vrijedja, a de, voli ovaj forum izgleda :)

fejsbuk + slike  sve potrase..   (ljudi od 6 ujutro nedjeljom pocnu klikati po galeriji traze slike od subote..). pogledaj samo profile nasih ljudi.. na mjestu sam gdje mogu cuti kad zena zove i histerise jer joj fejsbuk ne radi i dzabe joj objasnjavas da udje na google ili neku drugu stranicu, ne zna ona to, ali zna fejsbuk otvoriti..

jedina stvar koju ja zamjeram ovome forumu jeste sto svi znamo ko je ko, imena i prezimena, pa zbog toga vecinom i necemo da ulazimo u disksuije (bar ne one zrelije)

Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..

#15 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 22 February 2011 - 23:22

Nemam ja vremena za to. Prezauzet sam do ušiju i to ne samo svojim životom i školanjem nego i sitnicama za druge ;)

Možda forum nema više svoj cilj, možda je u kategorisanju, možda se narod samo bezveze mrzi, ali ja se sjećam onih dobronamjernih ljudova prije koju godinu koji su hrlili ovuda po forumu i osjećali se pozitivno chatajući ovuda!
Pa ako je naš narod rećemo u zabludi, pa nemorate vi taj trend pratiti, ja bih za ispravan cilj u rat otišao (bar mislim, jer imam povišen osjećaj domoljublja od rodjenja) ja bih za ispravan cilj bio jedini fan na toj fejs stranici za taj cilj :)

Uklopite omladinu iz stvarnog svijeta ovdje, evo možda sad izgleda suludo ali napravite za ove premium member nekvo glasanje nek bude jednomjesecni vladar foruma (izabran demokratski :) ), dajite sami sebi podsticaja nešto veselije.
I jeste istina da se sa koljena na koljeno prenose ovlasti, sa prijatelja na prijatelja (pa ja sam postao urednik prije nekoliko godina na cazinu a da nikad prije nisam usao samovoljno na cazin! sve mi bilo otkljucano osim sifri i reklami :D fala jednom drugu za to :P i ništa nije mi bilo zanimljivo,nisam nista uredjivao i posle me neko skinuo sa liste :P )

Bas za takve hajvane da se izrazim sto nemaju bontona, svi se slazu osjecam to u zraku, da nebi trebali biti dio foruma...

Nego napravite neku detaljnu reorganizaciju, u tome leže basnosovni novi počeci puni elana i novih ciljeva. Ali svakako vidim da sam ja autsajder (nevidim na vidiku tu opoziciju koja se kroz tekstove konstatno mrvu po mrvu žali :D ili nesme ljudi ili samo belje u ovaj tekst i čitaju ga da ih ovo dragocijeno vrijeme prodje )
Ma ja licno sam malo vise od prosjecno mastovit, pomalo revolucionaran, neki bi rekli i lud ali nisam, ja se samo sigram kako god pozelim da se sigram :)

p.s smrt forumašizmu sloboda narodu  :icon_cheesygrin:
Slika

#16 viking

viking

galeb u vunenim carapama

• +VIP MEMBER
  • 1134 Poruke
  • Interests:regips...klikeranje... prvak sjeverne hemisfere u sanskom pletivu... skupljanje rotkapa po cesti... prodaja ajvara na e-bay... ugradnja spojlera na zeppterove serpe
  • Vrijeme Online: 21d 20h 1m 11s

Objavljeno 22 February 2011 - 23:37

momci uclanite se u greene peace i tamo usmjerite svoju snagu i volju za promjenama :icon_cheesygrin: ...ovo je ipak samo internet...il`pocnite piti i drogirati se ako vec imate toliko volje za promjenama  :icon_cheesygrin: ....tu su vam promjene zagarantovane
(puno ovi pluseva brete...de to sad malo sredite :icon_cheesygrin:  )

#17 Dobar_Los_Zao

Dobar_Los_Zao

m3d tvoj

• +Urednici cazin.net
  • 2292 Poruke
  • Vrijeme Online: 17d 9h 26m 58s

Objavljeno 22 February 2011 - 23:46

je'l i načelnik u opoziciji? :ap:

#18 profac

profac

Admin

• Forum Admin
  • 2035 Poruke
  • Ljubavni status:Slobodan/na

Objavljeno 22 February 2011 - 23:47

negdje sam procitao da hoces da knjigu pises... pocni sada, pravo je vrijeme! :)

Forum kao forum izgubio je bitku, kao sto ti je Clark napisao, protiv facebook-a i novih vidova social networkinga. Prije 5-6 godina bio je to IRC, nakon toga Msn Messenger. Sada je vrijeme Facebook-a, Twitter-a i ostalih. Forum je svo to vrijeme bio prisutan, nekad vise nekad manje, ali je bio tu. Hvala tebi na prijedlozima, svi su dobro dosli. Dosta toga je uradjeno da ovaj forum bude posjecan, konstantno se uvode neke novine kao sto je sada galerija, chat, statusi, statusi veze i ostalo. Sto se tice samog sadrzaja foruma, svaki cazinjanin moze naci sebi nesto interesantno ovdje, pa tako i oni koji nemaju nikakve veze sa Cazinom imaju ostale rubrike koje su prisutne na svim forumima.

Nemoj misliti da forum nije posjecen. 5-6 hiljada registrovanih clanova govori o tome da je forum citan, samo sto vecina ljudi ne ucestvuje u diskusiji. To je inace problem svih foruma. I tebe kad nesto interesuje za npr. Android ili kompjuter odes na Google, nadjes informaciju na nekom forumu, ako treba logiras se, ako ne samo procitas i ides dalje.

Svim clanovima nudimo da se ukljuce konkretnije u rad foruma sa novim, interesantnim podforumima. Evo ovih dana imamo i podforum Ekonomija, razdvajamo polako politiku i ekonomiju, sto je isto napredak.

Bujrum sa idejama i pocni knjigu pisati :D

poz
--------------------------------------------------------------------------------------
Racunajte na nas!
http://justfuckinggoogleit.com/

#19 scooby-doo

scooby-doo

• ModMod Team
  • 1988 Poruke

Objavljeno 23 February 2011 - 00:16

Evo super, meni je drago kad se eminencija zainteresovala (odavno od vas dvojice nisam vidio duze sopstvene rijeci napisane u postu :D morebit grijesim halalite :))

Ekonomija super stvar, dijaspora nula bodova a vi necete da slusate :)
Evo vam ideje, mjesto da u mene stoji tamo clan, nek stoji opozicija :) imate grupe jeli clanovi, gosti itd.

Raspravljajte javno o novitetima za forum. Radite brainstorming da svi ucestvuju i da svi imaju podjednaku tezinu glasa za neke promjene na forumu, budite demokraticni (desice vam se bliski istok :D )

Recemo da na fejsu nema ja sam veci level ne ti si, hmm znaci svi ravnopravni i zato je i uspio. Napokon nakon hiljada godina narod doso tobeta i skonto da je najfinije biti na istom nivou. kazel vama ova recenica sta :)

Ma hajd nema smisla da ja jedini budem u opoziciji, vidim ostali ni blekanti :) evo odustajem...

p.s a nemam ja kila jos za pisanje knjige, lahko je pricati, ako se jednog dana ocjenim da zadovoljavam, lahko je onda ove mastarije predociti u text :)
Slika

#20 profac

profac

Admin

• Forum Admin
  • 2035 Poruke
  • Ljubavni status:Slobodan/na

Objavljeno 23 February 2011 - 09:22

Pogledaj porukuscooby-doo, datum 23 February 2011 - 00:16 , kaĹľe:

Evo super, meni je drago kad se eminencija zainteresovala (odavno od vas dvojice nisam vidio duze sopstvene rijeci napisane u postu :D morebit grijesim halalite :))

Ekonomija super stvar, dijaspora nula bodova a vi necete da slusate :)
Evo vam ideje, mjesto da u mene stoji tamo clan, nek stoji opozicija :) imate grupe jeli clanovi, gosti itd.

Raspravljajte javno o novitetima za forum. Radite brainstorming da svi ucestvuju i da svi imaju podjednaku tezinu glasa za neke promjene na forumu, budite demokraticni (desice vam se bliski istok :D )

Recemo da na fejsu nema ja sam veci level ne ti si, hmm znaci svi ravnopravni i zato je i uspio. Napokon nakon hiljada godina narod doso tobeta i skonto da je najfinije biti na istom nivou. kazel vama ova recenica sta :)

Ma hajd nema smisla da ja jedini budem u opoziciji, vidim ostali ni blekanti :) evo odustajem...

p.s a nemam ja kila jos za pisanje knjige, lahko je pricati, ako se jednog dana ocjenim da zadovoljavam, lahko je onda ove mastarije predociti u text :)

Da imam vremena kao sto ti imas, pisao bih vjerovatno i ja duze postove :)

Mozda za tebe dijaspora nije dobra tema, ali dijaspora je bitan faktor u Bosni, pa zasto onda da se ne raspravlja o tome? Neke teme jesu skakljive, al sta je tu je.

Brainstorming imas upravu na ovom podforumu i svi su dobrodosli u diskusijama.

Nije ovaj forum nikakva anarhija ni diktatura pa da ima nekih staleza. Moderatori i administratori moraju postojati, inace ovo nebi licilo ni nasta.

Ako nisi jos za knjige onda napisi neki post na neku interesantnu temu. Ovo o cemu se ovdje pise raspravljano je vec hiljadu puta.

pozdrav
--------------------------------------------------------------------------------------
Racunajte na nas!
http://justfuckinggoogleit.com/

0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team