Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
po vasem licnom misljenju koliko ce jos dugo cazin net forum ostati aktivan
Objavljeno 11 November 2010 - 20:53
zastupljenje su tako reci samo dvije teme DU i LJSZ,politika koja je bila sr nekih 60% ovog foruma je totalno zamrla.
ovaj forum bi mogao biti poligon za prepucavanje SDP-a i DNZ-a
Objavljeno 11 November 2010 - 21:09
Objavljeno 11 November 2010 - 21:10
Objavljeno 11 November 2010 - 21:27
Objavljeno 11 November 2010 - 21:32
Sto se licno mene tice jako, jako dugo....ko je voljan za druziti se, pisati, saliti, i svasta nesto....bujrum....bome kome nije do toga....
Znamo zasto politika vise nije aktuelna....svi sve znaju, kad se kaze nesto, bune se....

LOŠA SAM - dokazaću vam da mogu biti još gora! LAŽEM - pa šta!?Iskrenost me je uvijek koštala! TJERAM INAT - uvijek,jer prolazim u životu mnogo bolje! NE POPUŠTAM - nikada,tjeram svoje do kraja! BEZOBRAZNA SAM - za vas koji ne možete da podnesete istinu u lice! DRSKA - za one koji me ogovaraju! Ali za ljude koje volim ŽIVOT DAJEM !!!
Objavljeno 11 November 2010 - 22:33
Objavljeno 11 November 2010 - 22:44
a sad koliko che forum biti aktivan, jedan dugi vremenski period gdje ce mi unuci biti modovi

Objavljeno 11 November 2010 - 23:34
"Najveća snaga čovjekova je u najužim žilama, najmanjim mišićima, najtanjim kostima i najsitnijim moždanim vijugama. Baš tamo je sakriva Milostivi, s.w.t. da bi oni koji se uzdaju jedino u Njega pobijedili kada ih zadese najveća iskušenja."
Objavljeno 11 November 2010 - 23:40
Orion, datum 11 November 2010 - 23:34 , kaže:
Tako je mala, reci im
I sve sto zelite reci, i sta mi se jede
Pa i ljepse bez pAlitike

Brigo moja, ja imam Velikog Gospodara.
teak je ivot nas umjetnika
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika