LJUDI FALI MI *** SABAN
a neko se usudio banovati cojka sa kojim se moglo uci u debatu i taman kad se poceo minjati i pricati kako ni kod nas sve nije bajno neko ga skino mora da je AZDA
Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
Guest Message by DevFuse
KO JE BANOVO SABANA
Pokrenuo
zilho
, Oct 11 2010 16:57
2 odgovora na ovoj temi
Objavljeno 11 October 2010 - 16:57
PRVO SU DOSLI POPOVI PA TOPOVI PA LOPOVI
NEKI IMAMI ZIVE U TAMI, KAKVA JE BILA ZA VRIJEME TITA
AKO NEKO RJESENJE TRAZI, RJESENJE SIGURNO NISU LAZI
od munafika je gori hadzi-munafik a na vrhu piramide je hadzi-hafiz-munafik al do tog stadija dolaze samo rijetki tj.najgori
MOZE SE OMRSITI I OD DJECIJU SUZU
ONI KRIVI U ZAKONU TRAZE RUPE, A ONI DRUGI U RUPAMA TRAZE ZAKON
sretni su oni koji ne znaju zasto se tako osjecaju-zilho, ni sat nije vise 60 minuta
boricemo se do zadnje kapi krvi-a kad mi slabo dodje pumpajte me infuzijom i plazmom, krvna grupa B+
samo rijetki docekaju svoju kaznu na sebi
NEKI IMAMI ZIVE U TAMI, KAKVA JE BILA ZA VRIJEME TITA
AKO NEKO RJESENJE TRAZI, RJESENJE SIGURNO NISU LAZI
od munafika je gori hadzi-munafik a na vrhu piramide je hadzi-hafiz-munafik al do tog stadija dolaze samo rijetki tj.najgori
MOZE SE OMRSITI I OD DJECIJU SUZU
ONI KRIVI U ZAKONU TRAZE RUPE, A ONI DRUGI U RUPAMA TRAZE ZAKON
sretni su oni koji ne znaju zasto se tako osjecaju-zilho, ni sat nije vise 60 minuta
boricemo se do zadnje kapi krvi-a kad mi slabo dodje pumpajte me infuzijom i plazmom, krvna grupa B+
samo rijetki docekaju svoju kaznu na sebi
Objavljeno 11 October 2010 - 18:25
Ko ga je banovao nije dzabe , samo potice neke diskusije i u nedostatku argumenata kojima bi potkrijepio temu diskusije ide na nekakve prozirne ale ....
Objavljeno 11 October 2010 - 20:38
Pravila su pravila, proce to brzo.
Spasimo cazinski SDP!
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika