Skok do sadržaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje događanja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

Reputacija

• Please log in to reply
51 odgovora na ovoj temi

#41 _Gost

_Gost

_Gost

• Članovi
  • 3824 Poruke
  • Spol:Muško
  • Ljubavni status:Slobodan/na
  • Vrijeme Online: 2d 11h 59m 40s

Objavljeno 23 July 2010 - 11:47

Neka jednog , meni nije jasno kako ljudi mogu davati minuse i za postove koji su realni i prilice temi nekome . Npr. Manuelu , samo zato sto se ne slazete s necijim misljenjem nije razlog da ga nabijate stalno u minus . Neko otvorio temu za onu MICRO karticu , i fino covjek kaze iskruzi makazama obicnu karticu i to ti je to , i dodju neki i daju dva minusa iako je to tacno . Treba minuse mozda i zabraniti da se neki ne bi igrali puno s tim glupostima , ostaviti samo plus , pa ko hoce neka da plus , ko nece vozdra ....

#42 Loca

Loca

Srednja Legenda

• Članovi
  • 592 Poruke
  • Spol:Žensko
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 11h 28m 36s

Objavljeno 23 July 2010 - 12:50

Pogledaj porukuAngel of Death, datum 23 July 2010 - 11:47 , kaže:

Neka jednog , meni nije jasno kako ljudi mogu davati minuse i za postove koji su realni i prilice temi nekome . Npr. Manuelu , samo zato sto se ne slazete s necijim misljenjem nije razlog da ga nabijate stalno u minus . Neko otvorio temu za onu MICRO karticu , i fino covjek kaze iskruzi makazama obicnu karticu i to ti je to , i dodju neki i daju dva minusa iako je to tacno . Treba minuse mozda i zabraniti da se neki ne bi igrali puno s tim glupostima , ostaviti samo plus , pa ko hoce neka da plus , ko nece vozdra ....

Potpisujem.

Meni je Manuel zakon, iskreni postovi i graniče sa humorom, uvijek me oraspolozi  :D

A jbg kad ljudi vise vole dobro spakovanu laz nego istinu  :D
"Ali on se tako lijepo smijesi. Pa mi pet minuta u njegovom drustvu bude kao da sam dobila na lotu. Hodam ulicom poput narodnog heroja, u trenutku narastem iznad svih zgrada, i u cijelom svemiru nema veceg i jaceg stvorenja od mene.. I zato me drugi ne zanimaju. Ne bi me zanimali ni da ih je tristo. Kad hocu tog jednog... "

#43 Daisy

Daisy

More Than a Woman

• +PREMIUM MEMBER
  • 2332 Poruke
  • Vrijeme Online: 3d 4h 6m 59s

Objavljeno 23 July 2010 - 14:46

Pogledaj porukuAngel of Death, datum 23 July 2010 - 11:47 , kaže:

VIZOS je sam rekao da hoce minuse, tj da hoce da bude rekorder u minusima... mozda mu ljudi zato i daju minuse, sta bi on... ja nekad ne mogu odoljeti pa mu dam plus.. jbg zasluzeno bude :D
I'm a train wreck in the morning, I'm a bitch in the afternoon Slika

#44 BeLaY

BeLaY

εLǻỴ_ ฿

• +PREMIUM MEMBER
  • 3905 Poruke
  • Vrijeme Online: 3h 20m 28s

Objavljeno 23 July 2010 - 14:58

a i ja mu nekad dam plus i jbg onda se tek sjetim da on nevoli pluseve te da bi mu moglo biti krivo....a zao mu dati minus kad imam samo jedan :D
sklonio potpis bilo crvenih slova pa sam sad na cekanju

#45 Loca

Loca

Srednja Legenda

• Članovi
  • 592 Poruke
  • Vrijeme Online: 11h 28m 36s

Objavljeno 23 July 2010 - 15:03

Ne mozete vi podijeliti minusa koliko ja mogu provokativnih postova napisati  :D
"Ali on se tako lijepo smijesi. Pa mi pet minuta u njegovom drustvu bude kao da sam dobila na lotu. Hodam ulicom poput narodnog heroja, u trenutku narastem iznad svih zgrada, i u cijelom svemiru nema veceg i jaceg stvorenja od mene.. I zato me drugi ne zanimaju. Ne bi me zanimali ni da ih je tristo. Kad hocu tog jednog... "

#46 _Gost

_Gost

_Gost

• Članovi
  • 3824 Poruke

Objavljeno 23 July 2010 - 16:20

Hajmo se sad malo saliti , ja sam ozbiljno govorio . Glupo je to s minusima ali hajde.....

#47 Clark Gable

Clark Gable

gadan.ba

• Validating
  • 4351 Poruke
  • Interests:Ona!

Objavljeno 24 July 2010 - 22:38

Pogledaj porukuDaisy, datum 23 July 2010 - 14:46 , kaže:

VIZOS je sam rekao da hoce minuse, tj da hoce da bude rekorder u minusima... mozda mu ljudi zato i daju minuse, sta bi on... ja nekad ne mogu odoljeti pa mu dam plus.. jbg zasluzeno bude :D

ma on samo nek se istice, i njemu je odmah dobro :)  

:icon_cheesygrin:  djes, vizios, nemoj galamiti :) moram malo :P

Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..

#48 VIZIOS

VIZIOS

Elb Foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2944 Poruke
  • Interests:Investicije, automobilizem, motociklizem, nautika, tehnologije i ene
  • :

Objavljeno 24 July 2010 - 22:57

Pogledaj porukuClark Gable, datum 24 July 2010 - 22:38 , kaže:

ma on samo nek se istice, i njemu je odmah dobro :)  

:icon_cheesygrin:  djes, vizios, nemoj galamiti :) moram malo :P

xxxxx VIZIOS pa ce se isticati ko prvi javni sto je javno xxxxxx admina ( šala afkors )

Ja neznam sto se opterecujete sa tim plusevima i minusima
potpis uredjen od strane administracije

#49 Clark Gable

Clark Gable

gadan.ba

• Validating
  • 4351 Poruke
  • Interests:Ona!

Objavljeno 24 July 2010 - 23:00

haha :P

cuvaj se samo, ne podnosim laktozu  :icon_cheesygrin:

Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..

#50 _Gost

_Gost

_Gost

• Članovi
  • 3824 Poruke

Objavljeno 24 July 2010 - 23:23

Da bog da vam pao forum  :icon_cheesygrin: .

#51 divlji_andjeo

divlji_andjeo

andjeo foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 3600 Poruke
  • Interests:medicina, biciklo, planinarenje, hodanje po uni, spavanje, plisani medvjedici i neko poseban...
  • Ljubavni status:Vjenčani
  • Vrijeme Online: 1h 15m 13s

Objavljeno 25 July 2010 - 09:04

meni je malo seljasto, nista drugo... i neozbiljo...

#52 sanel87

sanel87

Gospodar Zvijezdica

• +PREMIUM MEMBER
  • 3885 Poruke
  • Ljubavni status:Zarucen/a
  • Vrijeme Online: 1h 37s

Objavljeno 26 July 2010 - 10:45

Pogledaj porukudivlji_andjeo, datum 25 July 2010 - 09:04 , kaže:

meni je malo seljasto, nista drugo... i neozbiljo...

Aferim....Slika
potpis uredjen od strane administracije

1 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 1 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team