Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
Reputacija
Objavljeno 04 July 2010 - 10:48
masallah
da Bog sačuva ...
glupo vam je to
lp
Objavljeno 04 July 2010 - 11:18
dalje, razumijem tvoju zelju da dokazes da si ateista ... i nastavi samo onako kako mislis da je ispravno ...
al rankove koje si naveo , naveo si upravo iz te zelje da svima dokazes kako si ateista ... malo si pretjerao iz razloga sto one rijeci u BiH a i sirom prostora bivse jugoslavije ljudi svakodnevno upotrebljavaju , bez obzira na religiju i naciju ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 04 July 2010 - 13:14
Nikada ne obraćaj pažnju na ono šta pričaju o tebi........Slušaj ko ti kaže, a ne šta ti kaže... I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno.
Samo ćeš ruke isprljati, a može ti koja trun u oko upasti... Pa ćeš tako nespreman zaplakati.
I upamti, sve zavisi od tebe, jer kako zračiš - tako privlačiš...
......................kada mi pričaju iza leđa, tada znam da sam korak ispred njih.......................
Objavljeno 04 July 2010 - 13:29
lucky, datum 04 July 2010 - 11:18 , kaže:
dalje, razumijem tvoju zelju da dokazes da si ateista ... i nastavi samo onako kako mislis da je ispravno ...
al rankove koje si naveo , naveo si upravo iz te zelje da svima dokazes kako si ateista ... malo si pretjerao iz razloga sto one rijeci u BiH a i sirom prostora bivse jugoslavije ljudi svakodnevno upotrebljavaju , bez obzira na religiju i naciju ...
mah daj molim te, od toliko riječi vi ba nali te takve za odabrat ... evo ni klauduscanka se ne slaze
Objavljeno 04 July 2010 - 13:35
own3D channel (live streaming - skyrim, league of legends, wow and aion) : http://www.own3d.tv/live/197574/Denom

Do not speak - unless it improves on silence
Objavljeno 04 July 2010 - 13:40
denoM, datum 04 July 2010 - 13:35 , kaže:
Kako će ti zvučati, kad si k'o izgubljen, "ni tamo, ni vamo"
Nikada ne obraćaj pažnju na ono šta pričaju o tebi........Slušaj ko ti kaže, a ne šta ti kaže... I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno.
Samo ćeš ruke isprljati, a može ti koja trun u oko upasti... Pa ćeš tako nespreman zaplakati.
I upamti, sve zavisi od tebe, jer kako zračiš - tako privlačiš...
......................kada mi pričaju iza leđa, tada znam da sam korak ispred njih.......................
Objavljeno 04 July 2010 - 13:44
Objavljeno 04 July 2010 - 13:50
kladusanka, datum 04 July 2010 - 13:40 , kaže:
own3D channel (live streaming - skyrim, league of legends, wow and aion) : http://www.own3d.tv/live/197574/Denom

Objavljeno 04 July 2010 - 18:20
Ovi izrazi, svojevrsni atavizmi, koriste se među običnim narodom pa mi se stoga čine prikladnim. "Maala" imate i u "Đekni", u jednoj nemuslimanskoj crnogorskoj porodici. Zapatilo se u narodu, ta će.
Objavljeno 04 July 2010 - 18:21
LP
Biti pokoren, a vladati osvajačem najveća je zenska vrlina!
Objavljeno 04 July 2010 - 19:56
Objavljeno 04 July 2010 - 22:48
Objavljeno 04 July 2010 - 23:55
Objavljeno 05 July 2010 - 09:15

LOŠA SAM - dokazaću vam da mogu biti još gora! LAŽEM - pa šta!?Iskrenost me je uvijek koštala! TJERAM INAT - uvijek,jer prolazim u životu mnogo bolje! NE POPUŠTAM - nikada,tjeram svoje do kraja! BEZOBRAZNA SAM - za vas koji ne možete da podnesete istinu u lice! DRSKA - za one koji me ogovaraju! Ali za ljude koje volim ŽIVOT DAJEM !!!
Objavljeno 05 July 2010 - 09:18
Amren, datum 05 July 2010 - 09:15 , kaže:
A i cufta.
I meni se svidja.
Objavljeno 09 July 2010 - 01:33
obeshrabruje čovjeka u njegovoj djelatnosti. Ludost sjajno oslobađa svih tih teškoća. Mali broj ljudi zna koliko koristi i ugodnosti donosi
preimućstvo da te nikad ničega nije stid i da te nikad nije strah!" Erazmo Roterdamski
Objavljeno 09 July 2010 - 10:21
To sto ti, ili neko drugi, pretpostavljate da to sto se nekom svidja/ne svidja ima neke veze sa religijom, to je neka deseta prica.

Objavljeno 09 July 2010 - 11:19
denoM, datum 09 July 2010 - 10:21 , kaže:
To sto ti, ili neko drugi, pretpostavljate da to sto se nekom svidja/ne svidja ima neke veze sa religijom, to je neka deseta prica.
Ne vidim kakve veze 'halal ti pita/ćufta' ima s religijom , samo vidim da je nekako bez veze , da ne kazem glupo .
Objavljeno 09 July 2010 - 23:26
Angel of Death, datum 09 July 2010 - 11:19 , kaže:
Ne vidim kakve veze 'halal ti pita/ćufta' ima s religijom , samo vidim da je nekako bez veze , da ne kazem glupo .
mozda ima a mozda nema......
pa oko cega ser onda uspandrcavate.. koji vam je
obeshrabruje čovjeka u njegovoj djelatnosti. Ludost sjajno oslobađa svih tih teškoća. Mali broj ljudi zna koliko koristi i ugodnosti donosi
preimućstvo da te nikad ničega nije stid i da te nikad nije strah!" Erazmo Roterdamski
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika