Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
BLOG
Objavljeno 12 March 2010 - 23:00
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 12 March 2010 - 23:08
Ljudi pisite, zanimljivo je
Objavljeno 23 March 2010 - 15:02
Kad se lijepo upakovana gomila la�i uspije da proda narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko hiljada godina � onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj koji ju propovijeda � totalnim ludakom
J. Dresden
MORAMO U�UTKATI ONE KOJI SU PROTIV SLOBODE GOVORA
Budi pametan, ostani glup....
Bio sam na IQ testu. Srećom, bio je negativan.
Većina ljudi misli da intelekt čini čovjeka velikim.Oni nisu u pravu: to je karakter.- Ajn�tajn
- Danas je te�ko sačuvati obraz. �ileti su postali jako o�tri...
LJUBAV JE VJEČNA. OBJEKTI SE MJENJAJU.
�IVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE �IV IZ NJEGA IZVUKAO.
Objavljeno 23 March 2010 - 15:57
Lucky hoce li biti ista od ovog? Trebali ste ovaj link staviti na vrh eglena!
Objavljeno 25 March 2010 - 20:17
Plan je bio da se uvede opcija za pisanje bloga. Tacnije, dio u kojem cemo svi moci pisati sta god hocemo a ostali ce to moci citati i komentarisati. Blog mozete pisati o cemu god vi hocete. O autima, curama, barbikama, sportu, politici, privatnom zivotu, kuhanju itd itd
Bitno je samo da imate zelje. Mozda vas rad bude primjetan pa vas pozovu da radite na cazinetu, ko zna
Uglavnom, bitna je zelja, a osim pisanja, tu mozete postavljati slike, video i jos toga... sa strane se lako kreiraju i moduli u koje mozete dodavati linkove, slike, itd itd uglavnom da ne nabrajam.
Nema previse filozofije, samo uci, pogledati, upisati post i polako se nauci.
Ja cu, evo za primjer, pisati o nogometu
Objavljeno 25 March 2010 - 23:59
jos da mi se nakaniti, pa da osposobimo blog
Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..
Objavljeno 29 March 2010 - 18:32
hajmo ljudi, jos malo i gotovo
cudi me da pc_doctore nije se proijavio da ce pisati o hardveru
Rođen sam, izgleda, za sitne stvari, kao i većina ljudi, i nije mi žao što je tako. Pošten sam koliko mogu, nikome ne želim suviše zla, htio bih da ljude više volim nego što ih žalim..
Objavljeno 29 March 2010 - 18:45
Hoce li biti podrska za javascript? Ako nece, je li to lako ubaciti, pa da ubacite
je li uopste moguce, to ne znam
Objavljeno 01 April 2010 - 22:48
Objavljeno 01 April 2010 - 23:11

Objavljeno 02 April 2010 - 09:24
1 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 1 Anonimnih korisnika