Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
BAJRAMSKI RAFTING
Objavljeno 17 September 2009 - 09:10
evo linka http://limit.co.ba/content/view/58/1/
sad je lipo nekad je to bilo na snijegu ovako http://www.flickr.co...N03/1293197260/
uh prije 12 godina
sve ima na www.limit.co.ba
NEKI IMAMI ZIVE U TAMI, KAKVA JE BILA ZA VRIJEME TITA
AKO NEKO RJESENJE TRAZI, RJESENJE SIGURNO NISU LAZI
od munafika je gori hadzi-munafik a na vrhu piramide je hadzi-hafiz-munafik al do tog stadija dolaze samo rijetki tj.najgori
MOZE SE OMRSITI I OD DJECIJU SUZU
ONI KRIVI U ZAKONU TRAZE RUPE, A ONI DRUGI U RUPAMA TRAZE ZAKON
sretni su oni koji ne znaju zasto se tako osjecaju-zilho, ni sat nije vise 60 minuta
boricemo se do zadnje kapi krvi-a kad mi slabo dodje pumpajte me infuzijom i plazmom, krvna grupa B+
samo rijetki docekaju svoju kaznu na sebi
Objavljeno 13 November 2009 - 13:51
LAV IZ ON D ER

AJ BILIV, AJ KEN FLAJ
'Ocu jednu malu garavu da je gricnem kao jabuku
Da mirise na mom jastuku kad se probudim
**ble vas kese!

Objavljeno 13 November 2009 - 14:51
"Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podravaju lupei i njegova predstava o sebi uvijek je ljepa nego istina. Sve ljude smatra glupim, jer kriju pred njim svoje pravo miljenje, a sebi prisvaja pravo da sve zna i ljudi to prihvataju." M.S.
stanje NACIONALNOG SPOMENIKA KUCA NURIJE POZDERCA U CAZINU...Najbolji vjernici su oni od cijeg jezika i ruku su mirni ostali ljudi. Muhammed a.s.
Objavljeno 13 November 2009 - 16:35
jel ima puno zemski
il je samo muski
I want to die with my forehead on the ground 
The sunnah in my 
on my mind,
Qur'an on my tongue
Tears in my eyes

Objavljeno 31 August 2010 - 10:39
po planovima rafting bi trebai biti u petak drugi dan bajrama poslije Dzume Namaza (dzumu planiramo klanjati u dzematu spahici)
mjesta zasad ima prosle godine kolko se sjecam bio je inzenjer i jos neki forumasi
nakon raftinga ima neki paprikas kotlic ili ko zna sta nam isplaniraju
rafting je u organizaciji klubova
kostelski buk
limit
A-cazin raft
treci dan bajrama ako vrije bude dalo planiramo biciklijadu na pljesevicu, voznja nije teska bice pripremljen grah u organizaciji kluba KES LIMIT
eto bujruma ima
uskoro ocekujemo i sluzbenu objavu na www.limit.co.ba
i na facebook http://www.facebook....25069601?ref=ts
od munafika je gori hadzi-munafik a na vrhu piramide je hadzi-hafiz-munafik al do tog stadija dolaze samo rijetki tj.najgori
sretni su oni koji ne znaju zasto se tako osjecaju-zilho, ni sat nije vise 60 minuta
boricemo se do zadnje kapi krvi-a kad mi slabo dodje pumpajte me infuzijom i plazmom, krvna grupa B+
Objavljeno 31 August 2010 - 11:33
zilho, datum 31 August 2010 - 10:39 , kaže:
po planovima rafting bi trebai biti u petak drugi dan bajrama poslije Dzume Namaza (dzumu planiramo klanjati u dzematu spahici)
mjesta zasad ima prosle godine kolko se sjecam bio je inzenjer i jos neki forumasi
nakon raftinga ima neki paprikas kotlic ili ko zna sta nam isplaniraju
rafting je u organizaciji klubova
kostelski buk
limit
A-cazin raft
treci dan bajrama ako vrije bude dalo planiramo biciklijadu na pljesevicu, voznja nije teska bice pripremljen grah u organizaciji kluba KES LIMIT
eto bujruma ima
uskoro ocekujemo i sluzbenu objavu na www.limit.co.ba
i na facebook http://www.facebook....25069601?ref=ts
Hej znas da mene OBAVEZNO planiras i nemoj da me zaboravis ko i za Srebrenicu za obadva dana i dogadjaja i sto treba pomoci i fizicki i materijalno
a javim ti hocel jos neko samnom ici al mislim da ce mali pekar ici.
P.S. De nama da iznajmim ono odjelo od prosle godine da nebi ko lapio
Objavljeno 31 August 2010 - 17:48
"Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podravaju lupei i njegova predstava o sebi uvijek je ljepa nego istina. Sve ljude smatra glupim, jer kriju pred njim svoje pravo miljenje, a sebi prisvaja pravo da sve zna i ljudi to prihvataju." M.S.
stanje NACIONALNOG SPOMENIKA KUCA NURIJE POZDERCA U CAZINU...Najbolji vjernici su oni od cijeg jezika i ruku su mirni ostali ljudi. Muhammed a.s.
Objavljeno 02 September 2010 - 04:30
[LoLLipop], datum 31 August 2010 - 17:48 , kaže:
http://limit.co.ba/content/view/100/1/ evo linka iako nesto javljaju da server zeza u mores misliti americi
treba vidjeti i kazanonovu bih da i on iskkupi jednu ekipu barem da prskanje
Objavljeno 08 September 2010 - 11:06
Inzinjer, datum 31 August 2010 - 11:33 , kaže:
a javim ti hocel jos neko samnom ici al mislim da ce mali pekar ici.
P.S. De nama da iznajmim ono odjelo od prosle godine da nebi ko lapio
Objavljeno 08 September 2010 - 11:09
Objavljeno 08 September 2010 - 15:40
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika