Skok do sadržaja

Dobro došli na Cazin.NET Forum

Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.

Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:

• Pokretanje novih tema i odgovaranja drugima
  • Dobijanje na e-mail obavijesti o novim porukama na temama i forumima koje pratite
  • Dodavanje događanja u kalendar
  • Napravite svoj vlastiti profil i sklopite nova prijateljstva
  • Podijelite svoje iskustvo
Guest Message by DevFuse

Zimski party 2008

• Please log in to reply
340 odgovora na ovoj temi

Anketa: Datum odravanja zimskog party-a (65 Člana(ova) su glasali)

Party kad!??!?

1. 20.12.2008.god (11 glasova [20.37%])

Postotak glasanja: 20.37%

2. 21.12.2008.god (9 glasova [16.67%])

Postotak glasanja: 16.67%

3. 27.12.2008.god (8 glasova [14.81%])

Postotak glasanja: 14.81%

4. 28.12.2008.god (26 glasova [48.15%])

Postotak glasanja: 48.15%

Glas Gosti ne mogu glasati

#41 BeLaY

BeLaY

εLǻỴ_ ฿

• +PREMIUM MEMBER
  • 3905 Poruke
  • Spol:Muško
  • Ljubavni status:U vezi
  • Vrijeme Online: 3h 20m 28s

Objavljeno 10 November 2008 - 00:32

Pogledaj porukufarko_Legenda, datum 10.11.2008, 01:29, kaže:

vi mene koljite ako sam ja ikad čuo za tu "brezu"...jesam za rudnik Brezu, al za lokal nisam  :unsure:

pitaj tequile vodio sam ja njega jedan dan :D hahah...   Breza ili Bunker 17 :D
sklonio potpis bilo crvenih slova pa sam sad na cekanju

#42 [TaKe_dOwN

[TaKe_dOwN

Soviet Samurai

• Članovi
  • 1808 Poruke
  • Ljubavni status:Slobodan/na
  • Vrijeme Online: 4m 51s

Objavljeno 10 November 2008 - 01:41

Pogledaj porukufarko_Legenda, datum 10.11.2008, 01:29, kaže:

vi mene koljite ako sam ja ikad čuo za tu "brezu"...jesam za rudnik Brezu, al za lokal nisam  :unsure:
Prosli put je bilo super. Nisam ni ja bio do tad i mogu reci da je fakat lijepo; velik prostor, lijep raspord, toplo, te jako ugodna atmosfera :)

Train safely, know your limits!
"One must be strong, to be useful."

#43 Chroono_targer

Chroono_targer

Dr Jekyll and Mr Hyde

• Članovi
  • 1010 Poruke
  • Interests:krv, kosti i organi
  • Vrijeme Online: 4m 12s

Objavljeno 10 November 2008 - 05:16

Eto nastojacu da dodem posto ni na jednom zimskom partyu nisam bio. Sto se tice breze bojim se da je taj prostor uzet pod najam kako mi Dzenana zadnji put rece. ;)
"If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?" ( C.P. )

Respect my religion disbelief

#44 KICKBOX-TAEKWONDO-K-1

KICKBOX-TAEKWONDO-K-1

Član

• Članovi
  • 45 Poruke
  • :

Objavljeno 10 November 2008 - 06:29

Pogledaj porukuBeLaY, datum 10.11.2008, 00:32, kaže:

pitaj tequile vodio sam ja njega jedan dan :D hahah...   Breza ili Bunker 17 :D
Ne pitaj mene, na sve 4 izasao <_<
Meni eto ide na q sto ce biti u Brezi, zato sto sam svaki jebeni dan po kafanama i u Brezi tako da...

#45 Zelka

Zelka

Nicinca

• +PREMIUM MEMBER
  • 1545 Poruke
  • Spol:Žensko
  • Ljubavni status:Vjenčani
  • Vrijeme Online: 11d 22h 22m 37s

Objavljeno 10 November 2008 - 08:06

Pogledaj porukuKICKBOX-TAEKWONDO-K-1, datum 10.11.2008, 06:29, kaže:

Ne pitaj mene, na sve 4 izasao <_<
Meni eto ide na q sto ce biti u Brezi, zato sto sam svaki jebeni dan po kafanama i u Brezi tako da...

prosle godine smo sami imali prostor za sebe tako da mislim da nema sad tu kafana ili necija dnevna soba ... i ako dobijemo taj prostor sigurno necemo dalje trazit jer ima tu i rostilj i tako to dalje ... bilo lijepo ... covjek cija je breza isto bio haos dobar sve objasnio sta i kako :) tako da bez brige nista nije ne planski odradjeno ...

Enej&Nirvana

#46 ne_znam_ko_sam

ne_znam_ko_sam

Konobar foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2173 Poruke
  • Interests:...
  • Vrijeme Online: 31m 55s

Objavljeno 10 November 2008 - 10:14

Pogledaj porukufarko_Legenda, datum 09.11.2008, 22:42, kaže:

Evo kako sam ja pročitao ovo sa linka, to je Sanel stavio da i ja dam svoje skromno miljnje.
Prvo,ako mene pitate nikakv crni XL ne dolazi u obzir jer čemu druenje ako se druimo sa znojnim likovima, neukom pevaljkom i seoskim transvestitima. :D
Ja mislim da bi ovaj na party trebao biti neto drugačije. Trebali bi osmisliti neto da to bude zanimljivo i dobro za sviju.
Drugo, trebao bi se postići dogovor. Meni je ao nekih ljudi koji i kad su sastanci udruenja ili neto. obično sve plate. Mislim da to ne bi bilo fer,pa mislim da bi trebali svi po neku određenu svotu, i onda neko ode na velepordaju kupi pića i čega vse treba .
Treće , treba praviti neto smijeno i zanimljivo da se raja upozna. (ja neznam hrpu svita :D)
To je moje skromno,malo miljenje :D

Citajuci ovaj komentar, moze se jasno vidjeti da nisi ni na jednom partynu bio i da nisi procitao temu do kraja ;)  Nije fino da tako vrijedjas svit koji ide tamo... Tebi ako se ne svidja i ako ne ides, nemas prava da vrijedjas druge...

Mislim da je samo na prvom partynu bilo to da su jedna ili dvije osobe sve platile... Mislim da smo dalje svaki fer i realno organizovali i napravili...

Ja sam jope za brezu, ako se moze iznajmiti... Tamo nam niko nece smetati, a bice nam cool ;)

Glasao sam za 28. zbog ovih koji ne mogu prije doci ;)
imam jednu zelju da ti kupim haljinu bijelu ja da budem u crnom odijelu... :D imam jednu zelju da ti skinem haljinu bijelu da te ljubim po cijelom tijelu aaa imam jednu zelju :D

Ljubav je neto naj ljepe na svijetu,ljubav je mala ptica u letu,ljubav ponekad zna da boli,i ako se neko jako voli,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,u ljubavi uspijeva samo dobar par,ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,"Ljubav je najlijepi rođendanski dar"

#47 [TaKe_dOwN

[TaKe_dOwN

Soviet Samurai

• Članovi
  • 1808 Poruke
  • Vrijeme Online: 4m 51s

Objavljeno 10 November 2008 - 10:49

Pogledaj porukufarko_Legenda, datum 09.11.2008, 23:42, kaže:

Evo kako sam ja pročitao ovo sa linka, to je Sanel stavio da i ja dam svoje skromno miljnje.
Prvo,ako mene pitate nikakv crni XL ne dolazi u obzir jer čemu druenje ako se druimo sa znojnim likovima, neukom pevaljkom i seoskim transvestitima. :D
Ja mislim da bi ovaj na party trebao biti neto drugačije. Trebali bi osmisliti neto da to bude zanimljivo i dobro za sviju.
Drugo, trebao bi se postići dogovor. Meni je ao nekih ljudi koji i kad su sastanci udruenja ili neto. obično sve plate. Mislim da to ne bi bilo fer,pa mislim da bi trebali svi po neku određenu svotu, i onda neko ode na velepordaju kupi pića i čega vse treba .
Treće , treba praviti neto smijeno i zanimljivo da se raja upozna. (ja neznam hrpu svita :D)
To je moje skromno,malo miljenje :D
Tek sam sad primjetio ovaj post. Cuj, ovo nije prvi put da se pravi party, pa smo valjda upraxani sto se tice nekih stvari.
To sa XL-om je fakat uvreda. Ko si ti da ocjenjujes ljude? Nekad odem u XL. Da, oznojim se. Da, sa sela sam. O Boze, ja sam transvestit?! Grrr...

Party uvijek bude zanimljiv i dobar za sviju. Prije partyja se prikuplja ucesce od clanova tako da si se preletio jos jednom. Nesto smijesno i zanimljivo da se raja upozna? Mislis nes tipa da ti napisemo na papirić: "pruzi ruku ljudima i reci ja sam Farko legenda" xD
Dobar dio ljudi se vec zna, tako da su te stvari nepotrebno; pretpostavljam da si mislio na neki name tagove, igre ili sta ja vec znam.

Train safely, know your limits!
"One must be strong, to be useful."

#48 breake-dancer

breake-dancer

mizic_muharem@cazin.net

• +Urednici cazin.net
  • 3773 Poruke
  • Vrijeme Online: 2h 30m 50s

Objavljeno 10 November 2008 - 17:27

haj et i ja sam glasao za 28.12 iako cu mozda doci dolje 19.12

al nema veze navrnem mozda :D
ljubav

ljubav je smisao zivota prica mi cojek za sankom dok cigaru mota...

www.cazin.net

mizic_muharem@cazin.net

#49 farko_Legenda

farko_Legenda

"Glavom kroz zid"

• +Urednici cazin.net
  • 1736 Poruke
  • Vrijeme Online: 5d 4h 1m 58s

Objavljeno 10 November 2008 - 18:28

Evo ovako! Prvo da se izvinem svima koji su se nali uvrijeđeni mojim prethodnim postom.. Pa da pojasnim! Dakle, nisam rekao da u Xl idu samo "seljaci, transvestiti itd..." Već sam mislio da kaem da je runo imati party, na kojem ćemo se jedva vidjeti, i jedva čuti..Jo jednom se izvinjavam svima koji su se nali kao uvrijeđeni, nije mi bila namjera, već sam se samo moda loe izrazio :D
Vozdra,vozdra,vozdrica, čičkovo ulje,kozica ! :)

Nebo su pokrile zvijezde sjajne, a tajne su prestale biti tajne. To je vrijedilo čekati

#50 PC_DoctorE

PC_DoctorE

"Haberkutija Hećim"

• +PREMIUM MEMBER
  • 2779 Poruke
  • Vrijeme Online: 2d 8h 33m 30s

Objavljeno 10 November 2008 - 18:36

nekako mi 21 bolje lezi al zbog raje iz dijaspore bolje kad oni mogu jer mi lokalni mozemo kad god samo da je subota ili nedjelja recemo, a sto se tice mjesta pa radije birajte neka mjesta koja nisu toliko atraktivna jer prije nove godine su vecinom neki partiji i ostalo, plave veceri i tako to, nisam bio prosli party al kako ostali clanovi pricaju mislim da im je bilo bolje nego na ljetnom tako da onaj ko organizira ipak uzme u obzir tako neko zavuceno mjesto, mislim ne toliko prometno...

Slika

#51 BeLaY

BeLaY

εLǻỴ_ ฿

• +PREMIUM MEMBER
  • 3905 Poruke
  • Vrijeme Online: 3h 20m 28s

Objavljeno 10 November 2008 - 20:42

et i ja sam za 28 glaso cini mi se da ne radim tad a bom ako sam se preracuno nek mi bude... :D
sklonio potpis bilo crvenih slova pa sam sad na cekanju

#52 Apotekarka_21

Apotekarka_21

Hipokratova zakletva

• Članovi
  • 593 Poruke
  • Interests:COVJEK MOG ZIVOTA-SENAD I MOJA MALA PRINCEZA NAJLA
  • Vrijeme Online: 3h 41m 42s

Objavljeno 10 November 2008 - 23:29

meni isto odgovara 20_ti nekako bolji datum nego svi ostali :)
Slika

Slika

#53 Osman_10

Osman_10

Velika Legenda

• Članovi
  • 725 Poruke
  • :

Objavljeno 11 November 2008 - 00:42

Pogledaj porukufarko_Legenda, datum 10.11.2008, 18:28, kaže:

Evo ovako! Prvo da se izvinem svima koji su se nali uvrijeđeni mojim prethodnim postom.. Pa da pojasnim! Dakle, nisam rekao da u Xl idu samo "seljaci, transvestiti itd..." Već sam mislio da kaem da je runo imati party, na kojem ćemo se jedva vidjeti, i jedva čuti..Jo jednom se izvinjavam svima koji su se nali kao uvrijeđeni, nije mi bila namjera, već sam se samo moda loe izrazio :D

nije farko mislio na seljake i transvestite nego je mislio da u XL idu pijandure i da se od glasne muzike nista ne moze pricati jel tak? to je i moje misljenje ja sam za da se nadje neko mirnije mjesto gdje muzika nije preglasna i gdje idu malo ozbiljniji ljudi koji nece piti i to....a sad sprdancija sto je glavno to se nee broji u ovo ''malo ozbiljnije'' tj.sprdancije ce vajk biti :P
bila dva tenka a drugi pogotovo

#54 Zelka

Zelka

Nicinca

• +PREMIUM MEMBER
  • 1545 Poruke
  • Vrijeme Online: 11d 22h 22m 37s

Objavljeno 11 November 2008 - 10:22

JA APOSLUTNO VAS NE SHVATAM ... NIGDJE TO NECE BITI GDJE IMA I DRUGOG NARODA ... UVIJEK NADJEMO PROSTOR ILI MJESTO GDJE SMO SAMO MI BAS DA SE NEBI MJESALI SA OSTALOM RAJOM.. CITAJTE POSTOVE OD SAD MOLIM LIJEPO SAMO GLASAJTE ... HVALA

Enej&Nirvana

#55 _women_

_women_

_SUPERwomen_

• +VIP MEMBER
  • 2430 Poruke
  • Interests:U slobodno vrijeme heklam. Volim sve sto vole penzioneri. Slaba sam na baje u grahu i male leteće medvjediće.
  • Vrijeme Online: 20h 29m 21s

Objavljeno 11 November 2008 - 11:10

O Boze farko je procitao da je neko dao prijedlog prosle godine da bude u xl-u, cista glupost o tome se nije ni razglabalo i ne znam zasto je sad to faruk uopste spomenuo, kad se parti nije odrzavao u xl-u niti bilo gdje gdje ima drugih ljudi, nego u brezi koja jest kafana ali je fin prostor i nije tu nikog bilo i na kraju vase je da glasate koji bi datum,a za prostor ce se dogovorit, tj vec se dogovara. Ne znam da je ikom prosle godine bilo lose u brezi i s toga ne vidim zasto se nebi opet ponovilo u brezi.
Pri izboru prijatelja budi spor,pri promjeni jo sporiji.Slika

Slika

#56 udo

udo

Velika Legenda

• +PREMIUM MEMBER
  • 792 Poruke
  • Vrijeme Online: 15h 57m 28s

Objavljeno 11 November 2008 - 15:27

Pogledaj porukuzvrk_hanuma, datum 11.11.2008, 11:10, kaže:

O Boze farko je procitao da je neko dao prijedlog prosle godine da bude u xl-u, cista glupost o tome se nije ni razglabalo i ne znam zasto je sad to faruk uopste spomenuo, kad se parti nije odrzavao u xl-u niti bilo gdje gdje ima drugih ljudi, nego u brezi koja jest kafana ali je fin prostor i nije tu nikog bilo i na kraju vase je da glasate koji bi datum,a za prostor ce se dogovorit, tj vec se dogovara. Ne znam da je ikom prosle godine bilo lose u brezi i s toga ne vidim zasto se nebi opet ponovilo u brezi.

a to se ti stalno mora ispravljati za farku??? :D

ovaj rećemo meni odgovara svakako uglavnom samo nek se partija i bilo bi fino da bude opet u brezi dovoljno je velik prostor a i toplo je pravo

Slika

...njen miris u kosi do neba me nosi...

]Slika

BARNI MEMICA

#57 [I-B-R-O]

[I-B-R-O]

Poguzija

• Forum Admin
  • 7354 Poruke
  • Interests:Fuljanje :)

Objavljeno 11 November 2008 - 20:49

Kad god odlucite, imate sva moguca odobrenja administratora :D

Ovo je jedan od sastanaka clanova, to moze organizovati ko hoce, kad hoce i slicno, ne treba komplikovat.

Breza je isto kul rjesenje, a meni odgovara datum bom kad Sebina kaze :D
Aj lav ju soo plaho, bat ju mi ni mukajet
LAV IZ ON D ER Slika
AJ BILIV, AJ KEN FLAJ
'Ocu jednu malu garavu da je gricnem kao jabuku
Da mirise na mom jastuku kad se probudim

**ble vas kese!
Slika
Slika
Slika
Slika

#58 VIZIOS

VIZIOS

Elb Foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2944 Poruke
  • Interests:Investicije, automobilizem, motociklizem, nautika, tehnologije i ene
  • :

Objavljeno 11 November 2008 - 20:57

Pogledaj porukuOsman_10, datum 11.11.2008, 01:42, kaže:

nije farko mislio na seljake i transvestite nego je mislio da u XL idu pijandure i da se od glasne muzike nista ne moze pricati jel tak? to je i moje misljenje ja sam za da se nadje neko mirnije mjesto gdje muzika nije preglasna i gdje idu malo ozbiljniji ljudi koji nece piti i to....a sad sprdancija sto je glavno to se nee broji u ovo ''malo ozbiljnije'' tj.sprdancije ce vajk biti :P

pa ja ako dodjem i tamo cu piti, nije bitna lokacija :icon_cheesygrin:

sanele ponesi trenarku, kad budes dolazio :icon_cheesygrin:
potpis uredjen od strane administracije

#59 Perviz

Perviz

Elb Foruma

• +PREMIUM MEMBER
  • 2148 Poruke
  • Interests:da budemo svi sretni,da ne bude rupa po gradu :)
  • Ljubavni status:Rastavljen/na
  • Vrijeme Online: 14d 7h 49m 28s

Objavljeno 11 November 2008 - 21:25

Jemde i ja bahnem al jemde

S postovanjem :poke:
KO SIJE VJETAR ZANJE OLUJU.HEMO IH OBALITI
ovaj forum bi mogao biti poligon za prepucavanje SDP-a i DNZ-a

#60 sanel87

sanel87

Gospodar Zvijezdica

• +PREMIUM MEMBER
  • 3885 Poruke
  • Ljubavni status:Zarucen/a
  • Vrijeme Online: 1h 37s

Objavljeno 11 November 2008 - 21:35

Pogledaj porukuVIZIOS, datum 11.11.2008, 19:57, kaže:

pa ja ako dodjem i tamo cu piti, nije bitna lokacija :icon_cheesygrin:

sanele ponesi trenarku, kad budes dolazio :icon_cheesygrin:

Haha, sumnjam da cu je nositi, zima ce biti brete :icon_cheesygrin: , al' opet nista ne reci hehe .
potpis uredjen od strane administracije

0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu

0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika

Dobro došli na Cazin.NET Forum !!! :)

Molimo Vas da se LOGIRATE  ili  REGISTRIRATE SE kako bi mogli koristiti sve opcije foruma.

Cazin.NET team