Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
iftar
Objavljeno 02 September 2008 - 15:04
posto imaju ti partyi, nek bude i koji iftar.
Pa sta velite???

Brigo moja, ja imam Velikog Gospodara.
teak je ivot nas umjetnika
Objavljeno 02 September 2008 - 15:08
idejs lijepa treba samo izorganizirati to ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 02 September 2008 - 15:18
lucky, datum Sep 2 2008, 16:08, kaže:
idejs lijepa treba samo izorganizirati to ...
Napravite listu za prijave, nesto kao anketnA LISTA samo sa podacima-NICKOVIMA, i racun za uplate, recemo Cardak, onda Ibro potvrdi listu i dodjemo tamo u zakazani dan, iftarimo i nako djuture svi na teraviju u Medresu, ako se u medjuvremenu ne "oslobodi" gradska dzamija...eto znaci jednostavno i ucinkovito rjesenje zajednickog iftara:
Korak 1. Ibro kaze cijenu za jednu osobu, i kaže datum KAD TO KAFANA MORE ORGANIZIRATI, i of kors sadrzaj ("menu")
Korak 2. Osobe (nitkovi-nick jel se tako rece) se prijave na forumu, a uplate kod Ibre il' u kahvani tu cifru,
Korak 3. Ibro potvrdi uplanu listu iftarasa/forumasa i
Korak 4. Idemo iftariti...
JA SAM ZA, najstariji pa prvi na listu, sve zasada "slobodno" osim subote 13.09...
hocemol' ?
Objavljeno 02 September 2008 - 15:45
I ja sam ZA.. Ako ce veritas praviti(donijeti) kolače kako je rekla
Ja reem kruh,to smo se vec dogovorili
Objavljeno 02 September 2008 - 16:31
[_maza_], datum Sep 2 2008, 16:45, kaže:
I ja sam ZA.. Ako ce veritas praviti(donijeti) kolače kako je rekla
Ja reem kruh,to smo se vec dogovorili
nemoj se ti posjeci!!!!! stvarno vam je to dobra ideja!!! samo objavite datum prije da vidim hocu li tad biti dole!!!!!
Objavljeno 02 September 2008 - 18:03
olderman, datum Sep 2 2008, 16:18, kaže:
Korak 1. Ibro kaze cijenu za jednu osobu, i kae datum KAD TO KAFANA MORE ORGANIZIRATI, i of kors sadrzaj ("menu")
Korak 2. Osobe (nitkovi-nick jel se tako rece) se prijave na forumu, a uplate kod Ibre il' u kahvani tu cifru,
Korak 3. Ibro potvrdi uplanu listu iftarasa/forumasa i
Korak 4. Idemo iftariti...
JA SAM ZA, najstariji pa prvi na listu, sve zasada "slobodno" osim subote 13.09...
hocemol' ?
et dobar plan...
meni pase do 12.9. od tad vise nisam u Cazinu

Objavljeno 02 September 2008 - 18:06
----=== ] Ja ona i mala LariSsA [ ===----

Objavljeno 02 September 2008 - 23:26
Objavljeno 03 September 2008 - 10:05

Objavljeno 03 September 2008 - 10:10
Lijepo se provedite
Ljubav je neto naj ljepe na svijetu,ljubav je mala ptica u letu,ljubav ponekad zna da boli,i ako se neko jako voli,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,u ljubavi uspijeva samo dobar par,ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,"Ljubav je najlijepi rođendanski dar"
Objavljeno 03 September 2008 - 10:27
ako mogu kolaci,vidjecu da i ja nesto zbrchim
Objavljeno 03 September 2008 - 10:43
No ideja mi se extra svidja, ja sam ZA, pa bom nek se oglasi recimo Ibrahim pa da vidimo kako je on raspolozen za takvo nesto.

Objavljeno 03 September 2008 - 12:51
zvrk_hanuma, datum Sep 3 2008, 11:43, kaže:
No ideja mi se extra svidja, ja sam ZA, pa bom nek se oglasi recimo Ibrahim pa da vidimo kako je on raspolozen za takvo nesto.
pa svi dadnemo prilog kolko treba i bices u mogucnosti...
jupi idem kod tebe u kucu

Objavljeno 03 September 2008 - 14:34
MECA, datum Sep 3 2008, 12:51, kaže:
zvrk_hanuma, datum Sep 3 2008, 10:43, kaže:
pa svi dadnemo prilog kolko treba i bices u mogucnosti...
MECA, ja ne znam jesi li primjetio, ali zvrk_hanuma je rekla da bi napravila iftar i zvala nas sviju samo da joj je stan veci, a ne novcanik deblji.. Ne slusas sta ti se prica...
Ljubav je neto naj ljepe na svijetu,ljubav je mala ptica u letu,ljubav ponekad zna da boli,i ako se neko jako voli,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,u ljubavi uspijeva samo dobar par,ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva,ljubav je kao vatra, ljubav je kao ar,"Ljubav je najlijepi rođendanski dar"
Objavljeno 04 September 2008 - 12:00

Objavljeno 04 September 2008 - 12:05
al tesko cemo to, ne znamo nista za prostor... tako da je jos pod veelikim upitnikom

Objavljeno 04 September 2008 - 13:06
veritas, datum Sep 2 2008, 19:09, kaže:
Fakat i nema smisla da dolaze oni koji ne poste, jer ipak jeste druženje ali IFTARSKO...
I usput jedan istinit događaj:"došao jedan kolega na iftar i slabo jeo, i ovaj će njemu...de jedi još, slabo si jeo...ovaj će onako nesvjesno, nemogu bogami ja sam prije dva, tri sahata uzeo malo i jeo"...
I ideja jeste dobra ali vidim neće se konkretizirati...
Objavljeno 04 September 2008 - 13:53
ne_znam_ko_sam, datum Sep 3 2008, 15:34, kaže:
MECA, ja ne znam jesi li primjetio, ali zvrk_hanuma je rekla da bi napravila iftar i zvala nas sviju samo da joj je stan veci, a ne novcanik deblji.. Ne slusas sta ti se prica...
dobro ako bi se ti svadjo sto ja nisam skonto plesni me kad me vidis

Objavljeno 04 September 2008 - 14:18
imola, datum Sep 4 2008, 13:06, kaže:
I usput jedan istinit događaj:"doao jedan kolega na iftar i slabo jeo, i ovaj će njemu...de jedi jo, slabo si jeo...ovaj će onako nesvjesno, nemogu bogami ja sam prije dva, tri sahata uzeo malo i jeo"...
I ideja jeste dobra ali vidim neće se konkretizirati...
Rodjeni, dobro si rekao. Nema smisla da dolaze oni koji ne poste, jer druzenja ce aBd u buducnosti biti puno, a ovo sad ce aBd biti iftarsko. Meni je drago da je Veritas ovo predlozila i bilo bi lijepo da se to napravi.. Kad mozemo se provoditi jednom ljeti i jednom zimi, tako bi mogli ubaciti i jedno iftarsko vece u nas cazin.net kalendar i da to bude neka tradicija..
MECA, datum Sep 4 2008, 13:53, kaže:
Nemoj da bude da nisi reko
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika