imola, datum Feb 16 2008, 12:56, kaže:
Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
medresa dvorana
Objavljeno 16 February 2008 - 15:09
Objavljeno 16 February 2008 - 15:37

Objavljeno 17 February 2008 - 08:59
igracemo formaciju koju smo trenirali
Postavljeni file(ovi)

Objavljeno 17 February 2008 - 11:10
Nebo bilo zvjezda puno,
A tih oblak plovio je,
Zlatan kao zlatno runo,
Il, ko da su blagi vjetri
U zvjezdama polja plava,
Pronosili zlatni veo
U kom mila zora spava.
Objavljeno 17 February 2008 - 12:03

Objavljeno 17 February 2008 - 15:05
nervoza je prisutna u zraku ... na cazin.netu citam da su zabiljezeni manji incidenti navijackih skupina ... koje su stigle sa raznih krajeva svijeta ... imamo potvrdu da je i iz australije stigla skupina od 25.000 navijaca ... Gago2 je doveo iz amerike oko 100.000 navijaca od cega 13 rasnih crnki koje ce zajedno sa nogometasima poslije utakmice otici na zakusku ...
et ja se ode oblaciti i zagrijavati za utakmicu ... odnosno crnke ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 17 February 2008 - 15:12
veze preopterećene, internet prespor. BHT već sat vremena prenosi sliku uivo iz dvorane Medresa u Cazinu.
Helikopter je već od jutros u zraku, sva vozila Doma zdravlja na terenu, a ekipa Vatrogasnog doma je raspoređena oko dvorane.
Specijalne jedinice MUP-a Unsko - sanskog kantona su raspoređene po Cazinu. Jaka osiguranja su primjećena na ulazu
Evo i slika jedna s ulaza

Evo sad sam dobio i informaciju da je pala stranica www.livescore.com jer ljudi s nestrpljenjem očekuju početak tekme.
Sretno crveni
LAV IZ ON D ER

AJ BILIV, AJ KEN FLAJ
'Ocu jednu malu garavu da je gricnem kao jabuku
Da mirise na mom jastuku kad se probudim
**ble vas kese!

Objavljeno 17 February 2008 - 15:23
[I-B-R-O], datum Feb 17 2008, 15:12, kaže:
veze preopterećene, internet prespor. BHT već sat vremena prenosi sliku uivo iz dvorane Medresa u Cazinu.
Helikopter je već od jutros u zraku, sva vozila Doma zdravlja na terenu, a ekipa Vatrogasnog doma je raspoređena oko dvorane.
Specijalne jedinice MUP-a Unsko - sanskog kantona su raspoređene po Cazinu. Jaka osiguranja su primjećena na ulazu
Evo i slika jedna s ulaza

Evo sad sam dobio i informaciju da je pala stranica www.livescore.com jer ljudi s nestrpljenjem očekuju početak tekme.
Sretno crveni
OVo ce zasigurno biti jedna od najgledanijih utakmica.... a na nama igracima ostaje da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu, sa sto manje ozljeda
Objavljeno 17 February 2008 - 18:51
MECA glavni bio nema sta...
uglavnom druzenje bilo odlicnoooo!!
Nebo bilo zvjezda puno,
A tih oblak plovio je,
Zlatan kao zlatno runo,
Il, ko da su blagi vjetri
U zvjezdama polja plava,
Pronosili zlatni veo
U kom mila zora spava.
Objavljeno 17 February 2008 - 18:56
Objavljeno 17 February 2008 - 19:13
Objavljeno 17 February 2008 - 19:16
eXorcist je bio na streljani danas
Objavljeno 17 February 2008 - 19:24
Zao mi je sto sam propustila tako vaznu temu gledati, a bila sam se spremila i gotovo krenula, ali kad nije sudjeno..
Nego ovaj i mi zeMskac znamo igrati fudbala.. Sta velite na zene protiv mukaća utamicu ?! Ja branim kraj mene ni jedna nece moci uci u go.

Objavljeno 17 February 2008 - 19:31

Objavljeno 17 February 2008 - 19:45
safet susic, datum Feb 17 2008, 19:16, kaže:
eXorcist je bio na streljani danas
Silicu nije bilo do mene.. nego do moji igraca
Al aj sve je bilo super,ponovicemo jopet samo moramo dovesti i kakvi navijaca ,svicemo bolje igrati pred publikom
Objavljeno 17 February 2008 - 19:46
eXorcist, datum Feb 17 2008, 17:45, kaže:
Al aj sve je bilo super,ponovicemo jopet samo moramo dovesti i kakvi navijaca ,svicemo bolje igrati pred publikom
Objavljeno 17 February 2008 - 19:48
safet susic, datum Feb 17 2008, 18:46, kaže:
whahahahahha nasmijavash me susicu whahah dobio je od mene dva gola da izjednacimo a jes bilo drukcije nisi ti zabjo golowe nego ja whahahahhaha mocno

Objavljeno 17 February 2008 - 19:51
nije bilo veci izgreda ... osim razbijenih nekoliko auta i izloga u obliznjem trznom centru ... po gradu je vilka guzva ... zato izbjegavajte centar grada i glavne magistrale koje su zakrcene kolonima auta navijaca koji se vracaju kuci sa utakmice ...
uzvratni susret je zakazan za slijedecu nedelju ...
molio bih pripadnike crvene ekipe da se okanu CD2 i da se dadnu na unapredjenje kondicije ...
jer iduce nedlje su nasi ... ili nikad ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika