Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
medresa dvorana
Objavljeno 13 February 2008 - 15:26
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 13 February 2008 - 17:13
koliko sam sracuno ima nas preko 10 .....
dolazi ako bogda i Fuad Abdulah Seferagic poznati cazinski izvodjac ilahija (valjda se tako kaze) isplati se doci njega vidjeti

Objavljeno 13 February 2008 - 17:50

Objavljeno 13 February 2008 - 18:45
i mi bi ganjali loptu
ljubav je smisao zivota prica mi cojek za sankom dok cigaru mota...
www.cazin.net
mizic_muharem@cazin.net
Objavljeno 13 February 2008 - 19:56

Vako bi to bilo... CAZNJANIN kraj mene da mi nebude dosadno ,da mozemo malo pricati
MECA odbrana..gdje bi njegova brzina i snaga mogla doci do izrazaja
IBRO bi sigurno bio najbolji u dapadu(zna mladic pocerati loptu u GOL )
A ja i CAZIMLJANIN dole nedej kog gola , cuvali mrezu
A ova dvojca sa ??... neznam neka se nadju
Objavljeno 13 February 2008 - 20:11
Objavljeno 13 February 2008 - 21:10

Objavljeno 14 February 2008 - 08:46
ako nije u vezi sa sutrosnjim egzibicionim mecom najvecih fudbalskih zvijezda na ovim prostorima ja ne znam s cim bi moglo biti veze...
culi su da lucky daje golove s centra, da je ibro fuljator za ufuljati ga, oneman je velicina u svakom smislu, pa3um se izvrsno gradi, imola je vec prvoligas, snejk jede malu djecu...
pa su dosli da to snime..
e pa imace i sta vidjeti
Objavljeno 14 February 2008 - 09:00
snake, datum Feb 14 2008, 08:46, kaže:
ako nije u vezi sa sutrosnjim egzibicionim mecom najvecih fudbalskih zvijezda na ovim prostorima ja ne znam s cim bi moglo biti veze...
culi su da lucky daje golove s centra, da je ibro fuljator za ufuljati ga, oneman je velicina u svakom smislu, pa3um se izvrsno gradi, imola je vec prvoligas, snejk jede malu djecu...
pa su dosli da to snime..
e pa imace i sta vidjeti
samo da se nadovezem da su stigli estoki protesti iz engleskog i njemackog nogometnog saveza ... zbog termina kojeg smo odabrali ... cak spominju i tuzbu ...
John M. Templeton
Objavljeno 15 February 2008 - 09:29
nemoj te zaboraviti i mislim da morate patike ponijeti il cete bosi igrati, pa ce biti cepe

Objavljeno 15 February 2008 - 15:05
MECA, datum Feb 15 2008, 09:29, kaže:
nemoj te zaboraviti i mislim da morate patike ponijeti il cete bosi igrati, pa ce biti cepe
da se nadovzem na MECIN post ...
termin je potvrdjen ...
cijena kostanja je 50 KM ... ja cu uplatiti,jer traze da se uplati unaprijed ... a onda cemo se gore porefenati koliko koga kosta ... sve zavisi koliko nas bude ...
molio bih kapitene ekipa da se ovdje dogovore oko boja dresova ... i da svojim igracima obezbjede iste ...
P.S. posto u potpisu mi je sve u crvenoj boji ekipa u kojoj ja budem igro molio bih da nosi svrene dresove ...
P.S.1 da nebi bilo kakvih buna prvi sam rezerviso crvenu boju
P.S.2 i nema sanse da igram u istoj ekipi sa snakem, jedancoek i imola ...
P.S.3 neka protivnicka ekipa uzme zelenu boju dresova ...
P.S.4 utakmica ce biti snimljena i postavita na youtube, na ovo smo se odlucili zbog insistiranja velikog broja forumasica koje su sprijecene da prisustvuju utakmice zbog nedeljnog poslijepodnevnog odmora ...
John M. Templeton
Objavljeno 15 February 2008 - 15:10
lucky, datum Feb 15 2008, 15:05, kaže:
termin je potvrdjen ...
cijena kostanja je 50 KM ... ja cu uplatiti,jer traze da se uplati unaprijed ... a onda cemo se gore porefenati koliko koga kosta ... sve zavisi koliko nas bude ...
molio bih kapitene ekipa da se ovdje dogovore oko boja dresova ... i da svojim igracima obezbjede iste ...
P.S. posto u potpisu mi je sve u crvenoj boji ekipa u kojoj ja budem igro molio bih da nosi svrene dresove ...
Molio bih "moju" ekipu da ponese dresove u kojima preovladava bijela boja, ne radi predaje nego bijelo kao simbol mira a i ja sam hajdukovac., ako nije previše što tražim...
Objavljeno 15 February 2008 - 15:18
lucky, datum Feb 15 2008, 15:05, kaže:
termin je potvrdjen ...
na crvenu boju snake , tj. ja drzim monopol..al buduci da iz ideoloskih razloga lucky ne zeli kvalitet, vec kvantitet u svojoj ekipi, a da ne bih uvrijedio ni druga imolu ja cu doci go do pasa..
tako cete lako izdvojiti misicavog tipa, tehnicki dotjeranih pokreta, od ostale crvrno-bijele bezlicne mase fudbalera..
naravno u tu masu ne ubrajam drugove onemana i pa3uma
Objavljeno 15 February 2008 - 15:41
BeLaY, datum Feb 13 2008, 21:11, kaže:
i meni jarane , da izbacim ove steke
Nebo bilo zvjezda puno,
A tih oblak plovio je,
Zlatan kao zlatno runo,
Il, ko da su blagi vjetri
U zvjezdama polja plava,
Pronosili zlatni veo
U kom mila zora spava.
Objavljeno 16 February 2008 - 14:19
MECA, datum Feb 15 2008, 22:56, kaže:
sinoc smo pricali, dolazim aBd , ako ima mjesta ..
Nebo bilo zvjezda puno,
A tih oblak plovio je,
Zlatan kao zlatno runo,
Il, ko da su blagi vjetri
U zvjezdama polja plava,
Pronosili zlatni veo
U kom mila zora spava.
Objavljeno 16 February 2008 - 14:48
Objavljeno 16 February 2008 - 14:56
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika