Dobro došli na Cazin.NET Forum
![]() |
Dobro došli na Cazin.NET Forum , kao i kod većine online zajednica i ovdje se morate registrirati da biste vidjeli poruke u našoj zajednici, ali ne brinite se, to je jednostavan, besplatan proces koji zahtijeva minimalno informacija. Iskoristite mogućnost i odmah, Registriraj se ili Logiraj se.
Kao član nećete više vidjeti ove poruke a imat ćete slijedeće pogodnosti:
|
medresa dvorana
Objavljeno 12 February 2008 - 23:03

Objavljeno 13 February 2008 - 07:41
MECA, datum Feb 12 2008, 23:03, kaže:
ja vec sa onemanom, takodje lucky-jem imam zakazano petkom, al volio bih da me primite i u nekom drugom terminu ..
javite na pp...
Objavljeno 13 February 2008 - 07:48
da nas se cita i izvan grancia Bosne i Hercegovine dokaz je jutrosnji telefonski poziv koji sam imao ...
naime ovi iz evropske krovne nogometne organizaciju su me zvali i zamolili da kada budemo dogovarali termine odigravanja utakmica nebudu u vrijeme odigravanja utakmica lige prvaka ... zbog gledanosti koje bi izgubili ...
eto ja sam za da im izadjemo u susret i da termin odigravanaja nasih utakmica nepoklapa sa terminom utakmica lige prvaka ... nadam se da ce te uvaziti ovaj moj prijedlog da im izadjemo u susret ... jer razmisljaju cak o promjeni termina odigravanja utakmica lige prvaka ...
"Vrijedis samo onoliko koliko vrijedi tvoja rijec"
John M. Templeton
Objavljeno 13 February 2008 - 07:53
lucky, datum Feb 13 2008, 07:48, kaže:
da nas se cita i izvan grancia Bosne i Hercegovine dokaz je jutrosnji telefonski poziv koji sam imao ...
naime ovi iz evropske krovne nogometne organizaciju su me zvali i zamolili da kada budemo dogovarali termine odigravanja utakmica nebudu u vrijeme odigravanja utakmica lige prvaka ... zbog gledanosti koje bi izgubili ...
eto ja sam za da im izadjemo u susret i da termin odigravanaja nasih utakmica nepoklapa sa terminom utakmica lige prvaka ... nadam se da ce te uvaziti ovaj moj prijedlog da im izadjemo u susret ... jer razmisljaju cak o promjeni termina odigravanja utakmica lige prvaka ...
ja mislim da im moramo izaci u susret i pomaknuti termine , eventualno ponedeljkom i petkom , jer tad nema takmicenja ni za kup UEFA..
mislim ovakvi znalci poput luck-ija, ibre, onemana, snejka i slicnih su vanserijske nogometne velicine i sigurno je da bi UEFA zbog smanjene gledanosti izgubila milionske iznose od tv prava i sl..
Objavljeno 13 February 2008 - 09:16
snake, datum Feb 13 2008, 07:53, kaže:
mislim ovakvi znalci poput luck-ija, ibre, onemana, snejka i slicnih su vanserijske nogometne velicine i sigurno je da bi UEFA zbog smanjene gledanosti izgubila milionske iznose od tv prava i sl..
Ja ću se sloiti samo u jednom, da smo "veličine", a pridjev neka svako doda po svom nahođenju...
Spasimo cazinski SDP!
Objavljeno 13 February 2008 - 09:20
snake, datum Feb 13 2008, 08:41, kaže:
javite na pp...

Objavljeno 13 February 2008 - 09:49
John M. Templeton
Objavljeno 13 February 2008 - 10:26
lucky, datum Feb 13 2008, 09:49, kaže:
, podrzavam odmah bilo koju dvoranu, samo nek se igra...
Objavljeno 13 February 2008 - 10:28
Ako ima neko od forumaa (bez obzira na godine) koji bi eljeli igrati "REKREATIVNO" nogomet, tj 2x sedmično u nekoj od naih dvorana, u ekipi u kojoj su se već prijavili jedancoek, snake, lucky, meca, ne volim januar, imola, nek halali jos koga sam zaboravio, samo se javite ovdje.
Igranje je cisto radi hajke, provoda, ispirivanja viska energije, ispirivanja svih vrsta frustracija nad ostalim forumasima i slicno
javite se, nemate sta izgubiti, osim 4-5 KM po terminu
LAV IZ ON D ER

AJ BILIV, AJ KEN FLAJ
'Ocu jednu malu garavu da je gricnem kao jabuku
Da mirise na mom jastuku kad se probudim
**ble vas kese!

Objavljeno 13 February 2008 - 10:41
kondiciono sam katastrofa al tehnicka kvalieta je dovedena do maksimuma...
dobro bi bilo kad bi povremeno imao zamjenu..da mi ne bi, gluho bili , srce otkazalo...
ova gore navedena konstatacija se odnosi samo na fudbal ...za ostale "sportove" i fizicke aktivnosti se ne moze koristiti...
Objavljeno 13 February 2008 - 11:34
lucky, datum Feb 13 2008, 09:49, kaže:
Podržavam termin, pošto ja već imam termin poned. i petkom u ovoj prvoj jakosnoj skupini, tako da mi ovaj "rekreativni" termin dođe kao zagrijavanje
Objavljeno 13 February 2008 - 11:39
imola, datum Feb 13 2008, 11:34, kaže:
najvjerovatnije , kad se suoce sa talentom, kakav je moj , da ce doci do male destabilizacije igraca cak i u toj vasoj prvoj ligi...
ne velim ni da nece biti nekih transfera...al sve ce biti transparentno i platice se PDV
Objavljeno 13 February 2008 - 11:41
imola, datum Feb 13 2008, 11:34, kaže:
ispravka krivog navoda ...
uvazeni kolega forumasu daleko je ekipa u kojoj vi igradte od prve jakosne skupine ...
iskoristit cu ovu priliku da pozovem i kolegice forumsice da nas dodju bodriti ...
da dodam da su slobodni slijedeci termini :
dvorana subotom od polasedam do polaosam - sat vremena 50 KM
medresa nedelja poslijepodne (u toku dana dobit cu vrijeme od do ) 1,5 sata 50KM
John M. Templeton
Objavljeno 13 February 2008 - 12:09
lucky, datum Feb 13 2008, 11:41, kaže:
uvazeni kolega forumasu daleko je ekipa u kojoj vi igradte od prve jakosne skupine ...
iskoristit cu ovu priliku da pozovem i kolegice forumsice da nas dodju bodriti ...
da dodam da su slobodni slijedeci termini :
dvorana subotom od polasedam do polaosam - sat vremena 50 KM
medresa nedelja poslijepodne (u toku dana dobit cu vrijeme od do ) 1,5 sata 50KM
najbolje nedelja...subota je vec malo komplikovanija za planirati...
Objavljeno 13 February 2008 - 12:34
Objavljeno 13 February 2008 - 14:02
Objavljeno 13 February 2008 - 14:52
0 Korisnik(a) pregleda ovu Temu
0 Gosti i 0 Anonimnih korisnika