Jump to content

began_mcm

Članovi
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Ni tamo ni vamo

1 Follower

About began_mcm

  • Rank
    Novi član

Profile Information

  • Spol
    Muško
  1. began_mcm

    Mrzitelji Lewisa Hamiltona

    [quote name='PC_DoctorE ' date='14 September 2009 - 23:59 ' timestamp='1252969158' post='339532'] mislis staticki podaci od prije dvije godine kad je vozio za naj naj bolid, i necu reci da on nije bio dobar, jer kad ga uporedimo sa alonsom koji je dvostruki stvjetski prvak a vozio je rame uz rame sa hamiltonom i nije napravio rezultat ko hamilton al statistika tada govori da je bolji, ako uzmemo trecu godinu onda ga nema nidje i sutil je bolji od njega, citalj dalje nadovezujem se na post oldermanov sumi je dosao mlad u svijet formule al tad se je borio sa vecim vukovima nego sto je to sad, mlada ekipa vozaca, tu i tamo razlike do 5 god iskustava, i opet su izjednaceni, al on nije dosao u top proizvod i nije imao srece ko hamilton da mu budu u rangu protivnici, on je tad ljudi moji imao Airtona Sennu, to je ime u formuli 1, a pored njega Nelsona Pique, Damon Hill, al sto se trudim da nabrajam kad ih vecina nije nikad ni cula za vozace iz tog doba, al sta hocu reci da je shumi imao problema sve dok mu ferrari nije dao potpunu dominaciju a to se desilo tek od 2000-te godine a presao je u tim crveni jos 1996-ste, ako vec neko nije pratio njegovu voznju, ja sam takodjer bio mlad tad kad je on gradio svoju karijeru, al me to nije sprijecilo da procitam hrpu novina i clanaka i u zadnje vrijeme web stranica o njemu, ako koga zanima nek procita malo pa nek onda kaze nesto o statistici, hajmo uzeti statistiku njegovu 01,02,03,04 sezonu, ja bi volio vidjeti toga koji ce srusiti onolike rekorde u te 4 godine, al kako kolega olderman kaze kad bude Hamilton imao godina pa ga uporedimo, ccc, kako stvari stoje pitanje je hocel ostati u F1, mozda mu daju mjesto da laze i krade tudje informacije jer to MCM-u i njihovim vozacima najbolje ide nekako...a evo i link ako koga zanima na temu Shumija mada sam oso malo off topic al hallalite svi grijecimo...ccc [url="http://hr.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher#Mladost"]ako kliknete i procitate samo se ce vishe cjeniti tog covjeka a to je i bit svega...[/url] [/quote] HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA IMATE MAHANJE IZ MCLARENOVE DIHALICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  2. began_mcm

    Formula 1 - Sezona 2010

    [quote name='PC_DoctorE ' date='06 March 2010 - 02:04 ' timestamp='1267837496' post='363876'] no comment, da si bar nasho odgovarajucu sliku...mi bar nismo sharen team [/quote] PRIJATELJU,MI BAR BJEZIMO OD OVAKVIH,HAHAHAHAAHHAHHAHA
  3. began_mcm

    Formula 1 - Sezona 2010

    [quote name='Dobar_Los_Zao' date='03 March 2010 - 20:54 ' timestamp='1267646076' post='363559'] McM se polako rasipa Begane sta kazes na ovo? [img]http://195.178.51.69/uploads/news/2010_09/images/00022322.jpg[/img] [/quote] nikada,zao mi je sto te moram razocarati,hahahahah al bar nismo malehni,kao vi,pa vam trebaju klocneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [img]http://img641.imageshack.us/img641/1282/howtallistakumasato8381.jpg[/img]
  4. began_mcm

    Predsezonska testiranja 2010

    [quote name='Dobar_Los_Zao' date='01 March 2010 - 23:50 ' timestamp='1267483829' post='363344'] A desava se to kad McM nezna napraviti sam nista pa uvijek prepisuju od drugih Covjek navalio vidjeti difuzor pod svaku cijenu ... lipo mi ga zao [/quote] hahah. mi ti sad voziomo bez difuzora,zato je i smijesno sto krijete te zastarijele djelove,jel to se u ferrari vraca moda 90-tih,hahahahahaahahahah
  5. began_mcm

    Timovi i Vozači u sezoni 2010

    [quote name='PC_DoctorE ' date='31 January 2010 - 20:53 ' timestamp='1264967586' post='357174'] [size="5"]Renault F1 Team 11. Robert Kubica 12. TBC[/size] potvrdjeno da mjesto drugog vozaca Renaulta je dobio Ruski pilot [b]Vitaly Petrov[/b], to je drugoplasirani vozac ukupnog poretka GP2 serije a prvi vozac koji vozi Formulu 1 pod Ruskom zastavom!!! [/quote] bice votke i bracuski ))))
  6. began_mcm

    McLaren Mercedes Team 2010

    [quote name='lucky' date='29 January 2010 - 19:23 ' timestamp='1264789415' post='356900'] decki morate svatiti da svak nove aerodinamicke detalje kriju kao zmija noge ... budite strpljivi ... ja imam informaciju od jednog fana MCM , misim da je i na forumu registrovan kao began_mcm da su MCM pripremili dovoljno disk plocica za kocnice a i da je u pauzi odrzana edukacija o tome kako se ponasati kada gori koje svjetlo na semaforu ... [/quote] pozz kolega, da ti javim informaciju,ti si moj ahbab, otisao je tanker pun KRILACA(tj PERCE prednje i zadnje) od ferria, bar mislim, jer su bjeli kao williamsovi, mozda su se zamjenili, pa ak bude sta BED da znas staje ))))) selamcic see yaa in caffe M on couple tea
  7. began_mcm

    Predsezonska testiranja 2010

    [quote name='Dobar_Los_Zao' date='28 February 2010 - 20:15 ' timestamp='1267384525' post='363156'] Ma meni su sad smijesni obje ekipe. McM je to mogao uraditi dikretnije sto mislim da je i uradjeno, snimljeno u detalje al ovaj se nasao pametan da "bulji ko tele u sarena vrata" . A Ferrarijevi isto ko djeca kakva, sve da hoce nemogu zabraniti da se gleda. [b]0 (nula) bodova za obje ekipe![/b] [/quote] hahaha, nemoj da te ja obaspem sa tajnim snimakama iz GB vezano za plavce,fini ste policajci na stazi,pozzz [quote name='PC_DoctorE ' date='01 March 2010 - 12:19 ' timestamp='1267442398' post='363244'] pa da DLZ mogli su jednostavno se ne obracati na njih te raditi svoj posao i nasladjivati se njihovim gledanjem, al isto je fora sto su svi sa strane stojali a jedino oni su bili iza bolida te sagibali se i gledali difuzore, hajd nek neko rece u ovo godina jel se iko sagnuo oko icijeg bolida te ga ogledao onako, fkt mi bezze, covjek fino da do znanja da nije OK a on ide u inat, nebi me cudilo da ih prijave za remecenje, hehe, nego ovo tabele o kilometrazi i krugovima koji su napravljeni u predsezonskim testiranjima... [/quote] hehe, pa bito se je u ovom svemu malo i nasmijati na ferrariev racun:)))))))
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×