Jump to content

sevmek

Članovi
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ni tamo ni vamo

1 Follower

About sevmek

 • Rank
  Šef
 1. sevmek

  Da homoseksualci posvoje dijete?

  Postoje neke granice, na
 2. sevmek

  Poraz SNSD-a u Bileći

  Nikakve promjene neće biti. Samo je pobijedio bolji kandidat. Već viđeno u Bosanskom Petrovcu.
 3. sevmek

  Hoćemo setaliste u Cazinskoj čarsiji!!!!

  [quote name='jedancoek' date='25 January 2010 - 15:48 ' timestamp='1264430916' post='356206'] Zanimljiva opservacija. Zavrati se malo na ovu temu, pa pogledaj profil diskutanata. Većinom su to simpatizeri ASDA, (neka se neko ne naljuti), i svi su za izgradnju
 4. I jesu li u SDP prijatelji ili drugovi?
 5. sevmek

  Hoćemo setaliste u Cazinskoj čarsiji!!!!

  [quote name='EcI PeCi PeC' date='16 January 2010 - 02:09 ' timestamp='1263604166' post='355028'] pa neka asfaltira, da svakao svoje djete moze odvest na vrijeme doktoru. da svako nevezano za vrijeme i padavine na vrijeme stigne na posao... ponekima u carsiji kad vidim kako nabacju namjestaja smeca i smrada sebi oko prozora.. pa netreba im nista ni dati ni pruziti!! treba im setaliste da ga zatrpaju smecem!! [img]http://forum.cazin.net/public/style_emoticons/default/angel.gif[/img] [/quote] Tako je. Oni bi
 6. sevmek

  Lipovača pokreće svoju televiziju i novine

  RTV Cazin je neovisna, ma koliko god vi
 7. sevmek

  Mustedanagići iz Cazina

  Daj molim te, pa zar ti možeš vjerovati da će istražitelji riješiti sve kao da je on otac? Pa on kao otac djeteta će sve učiniti da dođe do podataka, njega ne interesuje koja je država, koliko je sati i koje je vrijeme, a istražitelj samo razmišlja kad će 17 sati da ide kući. A uostalom, policija je dokazala svoju sposobnost dozvolivši da jedan pedofil radi sa djecom. OPET.
 8. sevmek

  Mustedanagići iz Cazina

  Ako si pročitao ovaj blog koji je postavio, jasno je da nema nikakve osvetničke namjere. Ja mu se divim na hrabrosti i čisto sumnjam da bi se mogla postaviti ovako kao on da je moje djete u pitanju. Vjerovatno gospodin traži više informacija zbog suđenja.
 9. sevmek

  Hoćemo setaliste u Cazinskoj čarsiji!!!!

  Pa zar policija koja jetu u CENTRU nije zadužena za te vozače? Još nisam čula da je nekoga udario automobil u ČARŠIJI. Pa ima komotno šetalište od CRVENOG KRSTA pa sve do ROBNE KUĆE ali i IZA KAFIĆA nema auta od 19 - 23.
 10. sevmek

  Hoćemo setaliste u Cazinskoj čarsiji!!!!

  Ma ne znate vi ni šta želite u stvari. Čas bi moderan kružni tok, i kad treba doći do toga, pišu se razno razne peticije protiv toga, i nikad ništa ne valja. Uvijek je bilo govora i inicijativa da se zatvori ulica pored kafića, i kada se zatvorila onda su nastali problemi jer bi svi gore ipak više voljeli automobilima. Sada želite da se zatvori cesta prema Gornjoj čaršiji a ne razmišljajući o ljudima koji žive u tom dijelu Cazina, niti u dijelovima iznad. Bože sačuvaj.
 11. sevmek

  Pomozimo biscanki Almi Hadzic

  U Cazinu ima isti takav slučaj. http://www.cazin.net/index.php?option=com_content&view=article&id=3909:omoguimo-harisu-budimliu-normalno-disanje&catid=32:izdvojeno&Itemid=77 Čudi me kako za njega niko ne traži pare ovuda.
 12. sevmek

  LOTO: Dobitak ide u Slatinu!!

  Ta Slatina nije u Bosni i Hercegovini, nego u Hrvatskoj. Malo geografije momci.
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 125 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×