Jump to content

selma90

ljepota
  • Content count

    1,661
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

346 halal ti kruh!

About selma90

  • Rank
    ღ Mujina zena ღ
  • Birthday 01/07/1990

Contact Methods

  • MSN
    nedam
  • Yahoo
    nedam

Profile Information

  • Spol
    Žensko
  • Location
    * mujino srce *
  • Interests
    ღ cojk i djeca ღ
  • Ljubavni status
    Vjenčani

Recent Profile Visitors

19,093 profile views
  1. selma90

    kuca u bosni

    Bolje je prvo napraviti tamo gdje se zivi uvijek, u Bosni se moze nesto skromnije napraviti da se ima gdje biti kad se dodje ali praviti skoro pa vile mislim da nije potrebno :)
  2. selma90

    Sunecenje ...

    Moji sinovi su bili mali kad su se sunetili, Mehmed godinu i 4 mjeseca a Nail 3 mjeseca, mogu reci da je bolje kad je dijete manje, tj. kad je beba, zao jeste ali je lakse, Mehmed je sve ispovracao doktoru po ordinaciji :D ... kad sam kasnije nazvala doktora jer je Nail plakao zbog gazice, nije mu lijepo bila stavljena, doktor je rekao " hvala Bogu pa neces starijeg dovesti " :D   Hvala Bogu brzo to prodje :)
  3. selma90

    sunet djeteta:)

    [quote name='cazinjanka' timestamp='1345234332' post='462751'] pa i ja sam cula da su dobri dr zuher i dr rošič..ali opet bih rado da cujem vaša iskustva, jer ipak bolje sprječiti nego lječiti.. a cula sam istom da zuher radi i laserski i da nema nikakvih sivova i tak toga..pa sta vi kazete koje je bolje?? hvala svima na odgovorima** [/quote] Dr. Zuher je dobar, sinovi su mi kod njega osuneceni ja sam zadovoljna, takodjer kad se zeli skinuti gazica da ne bi patila i sebe i dijete bolje ti je kod njega odvesti i on to zacas uradi .. ja sam se napatila s tim, i sebe i dijete i na kraju sam otisla kod njega i bilo je u roku 2 min gotovo i rahat kasnije Ima i dr. Halilovic iz Bihaca, za njega sam cula isto da je dobar ali ja sam ipak se odlucila za Zuhera jer sviju koje znam su isli kod njega i zadovoljni su, taj dan smo bili 9. po redu bio je jako izmoren ali dobro je proslo sve .. pozz i nek je sa srecom
  4. selma90

    Kako zaštiti partnera od drugih žena?!

    [quote name='bella swan' timestamp='1341925395' post='461046'] ja cu reci da znam kuhati,a kad ga ulovim,gotovo je [/quote] Nisam ni ja znala .. kad sam se udala naucila sam, nije to bas veliki problem za nauciti
  5. selma90

    Sultan Sulejman

    [quote name='picasso' timestamp='1340617117' post='460126'] gdje se prikazuje? od turskih i spanskih serija mi je muka, ali ovo sa historijskom podlogom bi moglio biti interesantno... [/quote] Ja sam gledala na PrvaTv, bit ce na OBN samo ne znam tacno kad ce poceti
  6. selma90

    Kako zaštiti partnera od drugih žena?!

    Nek se sam zastiti , kad partner hoce da ide za drugom ici ce bez obzira na zastitu
  7. selma90

    jedno dijete - dva jezika

    Djecom pricam bosanski jezik naravno, kad sam bila kod doktora rekao mi je da je najbolje da dijete nauci prvo svoj maternji jezik, njemacki ce uciti u vrticu i u skoli Takodjer u vrticu savjetuju da se prije vrtica ne uci dijete njemacki jezik vec da se prica maternji jezik sa djecom jer ce lakse savladati njemacki ako ga uce ispocetka u vrticu Djeca to savladaju brzo ..
  8. selma90

    Sweet dreams

    Kod mene se popravilo stanje .. Sami zaspu samo moram ja biti tu inace njih dvojica se igraju ako mene nema
  9. selma90

    Pješaci u Cazinu

    Odlicna tema Na ovo samo mogu dodati da malo koji vozaci postuju pjesake, na pjesackom stojao ili ne svejedno je, ne pada na pamet nikome da stane
  10. selma90

    Sve što želite reći...

    [quote name='_Sany_' timestamp='1340481410' post='459984'] mi obadvije ni na udaju ni na prodaju hemo mi uzeti paket lindor kugli i uz caj il kafu hi njamati [/quote] bas je tako, ja sam ZA hehe
  11. selma90

    Krečenje, uređenje stana/kuće

    [quote name='breake-dancer' timestamp='1339513672' post='458688'] [url="http://www.facebook.com/meinarbeit"]http://www.facebook.com/meinarbeit[/url] Moji radovi [/quote] super je sve
  12. selma90

    Sultan Sulejman

    Serija prati život velikog osvajača Sulejmana Veličanstvenog, njegov buran život, uspjehe, pohode, intrige na dvoru i u haremu, dočaravajući epohu 16. vjeka i moćnog Osmanskog carstva. Sultan Sulejman je na vlast stupio kao mladić od 26 godina, dok je njegova vladavina trajala 46 godina. Bio je najznačajniji osmanski vladar koji je učestvovao u osvajačkim pohodima po Evropi, Aziji, a 1521. godine zauzeo je i Beograd. Ipak, Sulejmanove ambicije su bile još veće, kretao se ka Austrougarskoj predstavljajući prijetnju čitavoj zapadnoj Evropi. Nakon jednog od mnogobrojnih putovanja po Crnom moru, na carski brod koji je prevozio ženske robove kao poklon Sulejmanovoj palati, dospjela je i Aleksandra, kćerka ukrajinskog pravoslavnog sveštenika. Djevojka je kidnapovana i prodata u roblje, a Sulejman je upravo nju izabrao za svoju novu ženu. Aleksandra je tako postala Hurem. Rodila je Sulejmanu šestoro djece i zajedno sa njim vladala Osmanskim carstvom. Serija je izazvala kontroverze u islamskom svijetu, jer je Sulejman predstavljen kao nemoralan čovek, bez poštovanja prema ljudima i sklon ličnim zadovoljstvima. Brojne pritužbe gledalaca upućene zbog negativnog predstavljanja ove istorijske ličnosti nisu umanjile popularnost serije u zemljama u kojima je prikazana. [b]Sulejman I Veličanstveni[/b] (Halit Ergenč) Onur iz serije Seherzada - Deseti sultan Osmanskog carstva. Vladao je od 1520. do 1566. godine. Bio je čovjek višestrukih talenata: vješt vojni strateg, veliki zakonodavac, prefinjen pjesnik i strastveni obožavalac svoje jedine zakonite supruge, Ukrajinke Rokselane (Aleksandra). Naslijedio je carstvo u usponu koje je proširio na tri kontinenta. [b]Aleksandra[/b] (Merijem Uzerli) - Hurem ili Rokselana. Kcerka ukrajinskog popa. Brzo je postala omiljena sultanova robinja, a potom I njegova žena. Imala je veliki uticaj na događaje u carstvu. Rodila mu je pet sinova i jednu kcerku. Kumovala je propasti prvog Sulejmanovog sina, proširivši glasine da Mustafa planira zavjeru protiv oca. Aleksandrin sin Selim popeo se na tron i naslijedio oca. Da li gledate ovu seriju ? Meni je super i pratim je
  13. selma90

    Boja noktiju

    Koliko vidim u mene su normalni, sreca ne lome se nikad i imaju boju kao dlanovi takodjer imam polumjesece
  14. selma90

    Upoznao Sam..

    Amren
  15. selma90

    Prevlast puma

    Nije bas toliko bitno ali ja ne volim vidjeti te velike razlike, ne znam kako je tim mladim zenama kad pored sebe imaju tako reci " dida " ..
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 68 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×