Jump to content

-BOZZ-

Članovi
 • Content count

  990
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ni tamo ni vamo

About -BOZZ-

 • Rank
  _Bosanski_Psiho_
 • Birthday 11/07/1991

Contact Methods

 • MSN
  anarhija-49@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  camorra_muris@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Na brdovitom Balkanu
 1. -BOZZ-

  Streberi...

  NERD for life
 2. -BOZZ-

  Chemtrails

  Isti princip je koristen za vrijeme rata u Vietnamu , kada su amerikanci pomocu hemikalija produzili monsunsku sezonu za par mjeseci i time izazvali ogromne padavine sa ciljem da se uniste prirodni putevi koje je Vietcong koristi za snadbijevanje .
 3. -BOZZ-

  Svirka u Caffe Bar Ferrari - ju

  Ajjj ima da gori ) Meni je dragi sto je mladi bendovi dobiti sansu da sviraju i steknu iskustva
 4. -BOZZ-

  Elitni Odred

  Ja sam Odrede poceo slusati tek prije 2-3 mjeseca,fkt su dobri.Moja jedina i Samo su mi ekstra.
 5. -BOZZ-

  Ana Masulovic

  [font="Arial"][size=2]Ana je mlada pjevacica iz Beograda sa jako puno talenta.R[/size][/font][color=#000000][font="Arial"][size=2]ođena 5.2.1989.g.u Beogradu.Zavrsila je Ni
 6. -BOZZ-

  Nastava subotom

  [quote name='-BOZZ-' date='01 April 2010 - 16:18 ' timestamp='1270135106' post='368128'] Ova odluka je glupost,to je dodatno opterecenje za ucenike.Srecom da vecina profesora subotom ne opterecuje ucenike prekomjerno. [/quote]
 7. -BOZZ-

  Nastava subotom

  Ova odluka je glupost,to je dodatno opterecenje za ucenike.Srecom da vecina profesora subotom ne opterecuje ucenike dodatno.
 8. -BOZZ-

  Ko je najmoćniji čovjek Cazina?

  Ma druze ja sam taj,ja reketarim sve te tajkune XD Ma uglavnom oko istih se vrti Puskar i kompanija.
 9. -BOZZ-

  Ko je najmoćniji čovjek Cazina?

  [quote name='omg-It's-BaroN' date='31 March 2010 - 21:37 ' timestamp='1270067853' post='367955'] De procitaj sta sam napisao. Rekao sam da ne spominje imena oko toga ko je kome sef i ko s kim upravlja. A to nije tema. [/quote] Pa zar taj koji uprvlja nije najmocniji?? Haj znam na sta mislis,mozda se malo preletio !!!
 10. -BOZZ-

  Ko je najmoćniji čovjek Cazina?

  tema se zove "ko je najmocniji covjek u Cazinu?",zar ce ona imati smisla ako niko ne koristi prava imena,kako znati ko je to?
 11. -BOZZ-

  Najboli trzni centar u Cazinu?

  Za mene ni jedan od navedenih primjera ne odgovara mojoj predstavi trznog centra.Sve su to hipermarketi koji su uglavnom bazirani na stvarima za svakodnevnicu,malo odjece ubace,i kafic/restoran na ulazu i to je to.
 12. -BOZZ-

  House&techno

  Eh za sve ljubitelje 5. marta u Domu mladin nastupa David Morales, a 16.aprila Carl Cox.Cijena karte za Moralesa je 30 km a za Cox-a 35, na dan koncerta 55 km.
 13. -BOZZ-

  House&techno

  Znam bio sam proslog ljeta. u Olimpicu .
 14. -BOZZ-

  House&techno

  Ja sam u zadnje vrijeme postao veliki fan house i elektro muzike.Zadnjih nekoliko sedmica u fb-u je redovno makar jedan house party(manje vise),a u zadnju subotu je cak i pravi Dj bio.Jednostavno uzivam u beatovima,ima dobrih stvari za opustanje a iza ludovanje..
 15. -BOZZ-

  Inna

  Inna koja se pravim imenom zove Aleksandra dolazi i Rumunije je mlada dance pjevacica koja ima vec nekoliko europskih hitova iza sebe.Ja sam stvarno veliki fan i svidja mi se se njena muzika.Pjesme poput Love,Hot i Deja Vu su vrh.. Imali jos clanova da je slusaju?'
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online

×